daflon5

H νέα καμπάνια του DAFLON 500mg της Servier Hellas, που επιμελήθηκε η Just Advertising, είναι ήδη στον αέρα. Το τηλεοπτικό σποτ με τίτλο «Συμπτώματα», που αποτελεί και την πρώτη τηλεοπτική προβολή του φαρμάκου, εστιάζει στο πώς βιώνουν οι γυναίκες τα συμπτώματα της κακής φλεβικής κυκλοφορίας στα πόδια τους.

Μέσα από τα μάτια καθημερινών γυναικών και με τη χρήση ειδικών εφέ, αποτυπώνονται τα συμπτώματα του πόνου, της κράμπας, του βάρους και του οιδήματος στα πόδια, αλλά και η ανακούφιση και η προστασία που τους προσφέρει το DAFLON 500mg, καθημερινά. Η καμπάνια εκτείνεται σε τηλεόραση, digital media, έντυπα και σε σημεία πώλησης-φαρμακεία. Την παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ υπογράφει η Green Olive Films, ενώ την προβολή της καμπάνιας στα Μέσα έχει αναλάβει η Ira Media.


Σχετικά με το DAFLON 500mg

To DAFLON 500mg κυκλοφορεί σε 104 χώρες παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, έκανε την εμφάνιση του το 1991, ενώ από τον Μάιο του 2014, καταχωρήθηκε στη λίστα των ΜΗΣΥΦΑ (μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων). Το DAFLON 500mg αποτελείται από 5 φυσικά φλαβονοειδή, φυσικές ουσίες που προέρχονται από τα εσπεριδοειδή, με αποδεδειγμένη δράση στην καλή λειτουργία των φλεβών. Είναι το μοναδικό που έχει υποστεί ειδική επεξεργασία υψηλής τεχνολογίας και χάρη στη μοναδική micronisé του μορφή εξασφαλίζει διπλάσια απορρόφηση και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Κατέχει την ισχυρότερη σύσταση απ’ όλα τα φλεβοτονικά φάρμακα, στις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες. Προσφέρει ισχυρή ανακούφιση από το αίσθημα βάρους στα πόδια, το πρήξιμο, τον πόνο και τις κράμπες και προστατεύει το φλεβικό σύστημα σε βάθος χρόνου, καθυστερώντας την εξέλιξη της φλεβικής νόσου. Ενδείκνυται για άντρες και για γυναίκες.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr