prosyfape diamonds

Kαι το 2023 ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ κατάφερε να ξεχωρίσει, καταγράφοντας σημαντικότατες επιδόσεις. Παρέλαβε νέο βραβείο ως “διαμάντι” της επιχειρηματικής αριστείας από τη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ σε μια λαμπρή τελετή στο ξενοδοχείο Grand Bretagne, την Πέμπτη 14/12/2023. Το βραβείο παρέλαβε, ο Πρόεδρος του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, Ανδρέας Γαλανόπουλος.

ekmathisi a vohtheion ees

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πρωτοπόρος στην εκμάθηση Α’ Βοηθειών στην Ελλάδα, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια, στοχεύοντας στην ενημέρωση του κόσμου για τη σημασία της ορθής παροχής Πρώτων Βοηθειών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης αλλά και στην καθημερινότητα, εκεί όπου η έγκαιρη και σωστή παρέμβαση κάποιου που γνωρίζει Πρώτες Βοήθειες μπορεί να αποτρέψει μια αναπηρία ή να σώσει μια ζωή.

ees tsalikis

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Κέντρων Φιλίας του Δήμου Περιστερίου και εγνωσμένης αξίας τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης, στηρίζει έμπρακτα τις καθημερινές ανθρωπιστικές δράσεις που υλοποιεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) προς όφελος των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

sfee ekaipeytiki hmerida

Στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) με εκπροσώπους των Συλλόγων Ασθενών, πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη εκπαιδευτική ημερίδα του ΣΦΕΕ Patient Think Tank σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στη συνάντηση, όπου συμμετείχαν πάνω από 30 εκπρόσωποι Συλλόγων Ασθενών και στελέχη του Συνδέσμου και των εταιριών μελών του, παρουσιάστηκε το «Ταξίδι του φαρμάκου» από την έρευνα και ανάπτυξη μέχρι και τις κλινικές μελέτες.

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ κ. ΑΘΑΝ. ΜΠΑΛΑΦΑΣ Ο κ. ΑΠΟΣΤ. ΒΑΛΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΜΑΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΑΙ Ο κ. Ν. ΦΟΥΤΟΥΛΗΣ 1 1

Τη δωρεά του «Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου», παρέλαβαν οι Πυροσβέστες της 1ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ).

Ενίσχυσαν τον ειδικό τους εξοπλισμό με 20 Σακίδια Ορειβασίας, 20 χειμερινούς υπνόσακους τεσσάρων (4) εποχών και 12 ζώνες Μποντριέ κατάλληλες για σπηλαιολογικές δραστηριότητες με ειδική προστασία στις τριβές.

prosyfape kleidi

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ έκανε ποδαρικό τον Οκτώβριο στα φαρμακεία -μέλη του μοιράζοντας, στις αρχές του μήνα, μερίσματα που ανήλθαν στοποσό των 600.000€ για την χρήση 2022.

Η προηγούμενη χρονιά ήταν μια από τις πιο παραγωγικές χρονιές τωντελευταίων ετών και χάρη στη στήριξη των μετόχων του, οΣυνεταιρισμός πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα, με οικονομικούς δείκτεςπου τον κατατάσσουν στις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις.

abbvie ra 0

Όταν η Ρευματοειδής Αρθρίτιδα τα κάνει όλα να φαίνονται πιο δύσκολα, μίλα με τον ρευματολόγο σου για να γίνουν και πάλι εύκολα  

Ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα www.ora-na-ginoun-eukola.gr

Η AbbVie, η παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, αναλαμβάνει πρωτοβουλία μέσω της εκστρατείας ενημέρωσης «ώΡΑ να γίνουν εύκολα», να ενημερώσει και να ενεργοποιήσει τους ασθενείς με Ρευματοειδή Αρθρίτιδα να επισκεφθούν τον ρευματολόγο τους για την έγκαιρη διάγνωση και για τον σχεδιασμό της ενδεδειγμένης και εξατομικευμένης θεραπευτικής προσέγγισης.

ees supercup

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας του με τον  Ε.Σ.Α.Κ.Ε, θα δώσει για άλλη μία χρονιά δυναμικά το «παρών» στη διήμερη γιορτή του Ελληνικού Μπάσκετ, το Super Cup 2023 by Aegean islands, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ρόδο (29-30 Σεπτεμβρίου), αποστέλλοντας ηχηρό μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

ees tiktok

Tην Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 η Υπεύθυνη Κυβερνητικών Σχέσεων του TikTok για την Ελλάδα, Luana Lavecchia, επισκέφθηκε τον Προέδρο του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, στα Κεντρικά γραφεία του Οργανισμού στην Αθήνα.

medicenter

Το MEDICENTER, με μια επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε το 1992, αντιπροσωπεύει έναν δυναμικό παράγοντα στον τομέα της υγείας στην Κόρινθο και τη Νεμέα. Αφιερωμένο στη διάγνωση και έρευνα, το Medicenter διαθέτει πολλαπλά διαγνωστικά τμήματα, καλύπτοντας όλες τις ιατρικές ειδικότητες, και αποτελεί σήμερα τον πιο εξελιγμένο ιδιωτικό πάροχο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Υποκατηγορίες

Ενημέρωση από τα υπουργεία, τα ασφαλιστικά ταμεία, τον ΕΟΦ και τους φορείς υγείας σχετικά με τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των φαρμάκων.

Ενημέρωση από τα ασφαλιστικά ταμεία σχετικά με την εκτέλεση των συνταγών, τα ποσοστά συμμετοχής των φαρμάκων και τη σήμανση των προϊόντων.

Οι νόμοι και τα προεδρικά διατάγματα που διέπουν τη φαρμακευτική νομοθεσία, καθώς και οι εγκύκλιοι των Υπουργείων σχετικά με τη φαρμακευτική δαπάνη, περίθαλψη και φροντίδα.

Τα προεδρικά διατάγματα που καθορίζουν τα επαγγελματικά δικαιώματα των βοηθών φαρμακείου.

Φορολογικά στοιχεία για τον φαρμακοποιό και την επιχείρησή του.

300x300 SYFA 24
300x300 PFS Domestic Violence Banner
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS