300x300 E PhM banner

Από τον κ. Μάρκο Τσόγκα, Επίκ. Καθηγητή Διεθνούς Μάρκετινγκ, Επιστημονικό Υπεύθυνο e-learning στη Διοίκηση Φαρμακείου (ems.unipi.gr) Πανεπιστήμιο Πειραιώς, και την κα Μαρίνα Κυριάκου, Υποψ. Διδάκτορα Μάρκετινγκ, Διοικητική Υπεύθυνο e-learning στη Διοίκηση Φαρμακείου (ems.unipi.gr) Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Ο γνωστός περιβαλλοντολόγος και συγγραφέας Paul Hawken έγραψε στο βιβλίο του Natural Capitalism ότι «καλό management αποτελεί η τέχνη να διατυπώνεις τα επιχειρηματικά προβλήματα με τόσο ενδιαφέροντα τρόπο και να προτείνεις λύσεις τόσο εποικοδομητικές, ώστε όλοι να θέλουν να δουλέψουν και να τα αντιμετωπίσουν». Όπως κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, όλοι οι φαρμακοποιοί καλούνται στην καθημερινότητά τους να επιλύσουν νομικά, ηθικά, λειτουργικά, χρηματοοικονομικά και διαχειριστικά προβλήματα τα οποία επηρεάζουν το φαρμακείο τους.

ChiesiLogo

 

Σύγχρονος εργαστηριακός και τεχνολογικός εξοπλισμός εξασφαλίζει ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον εκπαίδευσης και έρευνας

Photo

Η Novartis Hellas επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την ηγετική της θέση στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας, κατακτώντας εννέα διακρίσεις, στο θεσμό Hellenic Responsible Business Awards 2016. Η εταιρεία εμπνεόμενη από τους ασθενείς και εστιάζοντας τις δράσεις της στη διεύρυνση της πρόσβασης στην υγεία, υλοποιεί κοινωνικά προγράμματα με στόχο την υποστήριξη συνανθρώπων μας σε ανάγκη, εκστρατείες πρόληψης και ενημέρωσηςκαθώς και προγράμματα υποστήριξης ασθενών.

ΔΩΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Mε το μήνυμα «Δώσε προτεραιότητα», το ΙΑΣΩ και το ΙΑΣΩ General επισημαίνουν τη σημαντικότητα της πρόληψης και της πρώιμης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού. Με αφορμή το μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, παρέχουν σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή ψηφιακή μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστών με 45€. Επιπλέον, παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ Ελαστογραφία επί ευρημάτων.

Butterfly 5000 Xrays Logo B

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα προσφέρει 5.000 δωρεάν ακτινογραφίες σπονδυλικής στήλης πανελλαδικά, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τα σπονδυλικά κατάγματα. Η εκστρατεία έχει τίτλο: «Έχεις οστεοπόρωση. Ακτινογραφία έκανες;» και μέσα στα πλαίσια του ενημερωτικού της ρόλου δίνει την ευκαιρία σε ασθενείς άνω των 65 ετών που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή για την οστεοπόρωση να κάνουν μια δωρεάν ακτινογραφία στην σπονδυλική τους στήλη.

oia

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για άνδρες σε προνομιακή τιμή προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, από τις 20 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη. Συγκεκριμένα, η προσφορά εξετάσεων προληπτικού έλεγχου περιλαμβάνει PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο), PSA Free, και ουρολογική κλινική εκτίμηση στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ. 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 1

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη (15 Σεπτεμβρίου), το ΙΑΣΩ General προσφέρει βασικό πακέτο προληπτικού ελέγχουμε δωρεάν κλινική εξέταση από Ουρολόγο και εξέταση PSA στην προνομιακή τιμή των 14€ καθώς και Free PSA (εάν κριθεί απαραίτητο) στην προνομιακή τιμή των 30€.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ CHECK UP ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ

Το ΙΑΣΩ Παίδων υποστηρίζει έμπρακτα για μία ακόμη φορά την οικογένεια και συμβάλλει στην πρόληψη και την καλή υγεία των μαθητών! Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά, βοηθά τους μαθητές να βάλουν γερές βάσεις και να ξεκινήσουν υγιείς, προσφέροντας 30 πακέτα προληπτικών εξετάσεων, με διαγωνισμό στο Facebook.

DSC 0043 1000X760

Ένας από τους πιο ισχυρούς κλάδους της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα είναι το εμπόριο. Ο εκσυγχρονισμός των επιχειρήσεων με τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα, η ραγδαία αύξηση του ανταγωνισμού λόγω αυξανόμενης επιχειρηματικότητας και η διάδοση του μάρκετινγκ στα πλαίσια της οργάνωσης και διαχείρισης των ανταλλαγών μεταξύ των επιχειρήσεων και της αγοράς έδωσαν το έναυσμα για την αναβάθμιση του εμπορίου.

logo eskills

Mε τίτλο “Λειτουργώντας Kερδοφόρα το Online Φαρμακείο“ διεξάγεται στις 16-17 Ιουλίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Εξέλιξη» (Ελ. Βενιζέλου 154 & Ρωμυλίας, Καστρί) το δεύτερο Εκπαιδευτικό Συνέδριο της eSkills Center. Υπό την εκπαιδευτική & συμβουλευτική καθοδήγηση του Παναγιώτη Γκεζερλή και 25 κορυφαίων experts του κλάδου Online Pharmacy δίνεται η δυνατότητα στα στελέχη online φαρμακείων και παραφαρμακευτικών εταιριών (καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, κτλ) να πάρουν τις καλύτερες βάσεις και πρακτικές γνώσεις για να λειτουργούν με κερδοφορία στον πιο ανταγωνιστικό κλάδο του ελληνικού eCommerce.

OSFE 2024 300x300
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS