Ekloges 2

Ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα του ΠΦΣ, τα επίσημα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών στον Σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα, το πρωτόκολλο εκλογής ΠΦΣ της 24ης Ιουνίου 2017 αναφέρει:

Οι εκλεγέντες στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΦΣ (πηγή: PharmaTeam) είναι οι παρακάτω:

Ekloges 2 

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. του ΠΦΣ. Πιο συγκεκριμένα, οι 11 συνδυασμοί έλαβαν τις παρακάτω ψήφους και έδρες:

photo 16a

Όπως αναφέρει ενημέρωση από τον ΠΦΣ, την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017," νέα κατάσταση ληξιπροθέσμων οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων προς τα φαρμακεία απέστειλε σήμερα ο ΕΟΠΥΥ, με τιμολόγια συνολικού ύψους 1.103.000 €".

ypoyrgeio ygeias

Με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Ι. Μπασκόζου και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιου Συναδινού, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας για την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία για την Κάρτα Υγείας του αθλητή. Η ανάγκη πρόληψης των αιφνίδιων θανάτων αθλητών αλλά και η χάραξη εθνικής στρατηγικής για τον προαγωνιστικό έλεγχο, εντοπισμού των ομάδων στόχων αλλά και οι δομές διάσωσης και πρώτων βοηθειών στους αγωνιστικούς-αθλητικούς χώρους βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης.

isathens

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει λάβει πολλές καταγγελίες από ιατρούς και ασθενείς για τη μη δυνατότητα συνταγογράφησης του εμβολίου για την Μηνιγγίτιδα Β.

photo 8a

Συνάντηση με το προεδρείο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.) πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Σωτ. Μπερσίμης μετά από σχετικό αίτημα του Π.Φ.Σ.. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος και ο ταμίας του Συλλόγου κ.κ. Κωνσταντίνος Λουράντος και ο Ηλίας Χαλιγιάννης, αντίστοιχα. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ, κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι των φαρμακοποιών ενημερώθηκαν για το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών τους για φάρμακα και αναλώσιμα υλικά.

Ekloges 2

Οι 178 αντιπρόσωποι στον ΠΦΣ καλούνται να ψηφίσουν για την εκλογή του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017. Φέτος, ο αριθμός των συνδυασμών που συμμετέχουν στις εκλογές του ΠΦΣ ανέρχεται σε 11 και είναι οι παρακάτω (αλφαβητικά):

argyropoulos

Αλαλούμ επικρατεί στα φαρμακεία με τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) και του ΕΟΠΥΥ για τη χορήγηση ιατροτεχνολογικών και λοιπών προϊόντων. Πέντε μήνες μετά την τυπική ημερομηνία κατάθεσης των συνταγών του Ιανουαρίου 2017 και παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις ότι θα πληρωθούν με συνοπτικές διαδικασίες, τα φαρμακεία παραμένουν απλήρωτα, έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ όλα τα χρονικά περιθώρια που προβλέπονται από τη σύμβαση.

syntagografisi new

Όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο του ΕΟΠΥΥ, επανενεργοποιήθηκε από τη Δευτέρα 29.5.2017 η δίμηνη συνταγή, διάρκειας θεραπείας δύο (2) μηνών που εκδίδεται σε ένα φύλλο με σχετική ένδειξη. Για να δείτε το πλήρες έγγραφο, πατήστε εδώ

Flash not installed.

 

Flash not installed.

Flash not installed.

Flash not installed.

2ο Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ. Banner 300X3001