Ο Όμιλος εταιρειών RAFARM με 40 χρόνια ισχυρής παρουσίας στον χώρο της Ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και η πολυεθνική εταιρεία SANDOZ, κορυφαία εταιρεία έρευνας και ανάπτυξης γενόσημων προϊόντων παγκοσμίως και μέλος του Ομίλου της NOVARTIS, συμφώνησαν σε μια δυναμική συνεργασία για την ελληνική φαρμακευτική αγορά. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η RAFARM και η VELKA, μέλη του Ομίλου εταιρειών RAFARM, αναλαμβάνουν την αποκλειστική αντιπροσώπευση και προώθηση, στην Ελλάδα, μερικών εκ των σημαντικότερων φαρμακευτικών προϊόντων της SANDOZ.

Ο κ. Άρης Μητσόπουλος, Αντιπρόεδρος RAFARM δήλωσε ότι: «Πρόκειται για μια σημαντική συνεργασία για τη RAFARM που έρχεται σε μια αντίστοιχα ιστορική στιγμή για μας, με την επέτειο των 40 χρόνων μας. Το όνομα SANDOZ είναι παγκοσμίως αναγνωρίσιμο και σήμερα, μέλος της μεγαλύτερης φαρμακευτικής εταιρίας στον κόσμο NOVARTIS. Για την RAFARM η συμφωνία αυτή αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα επιχειρηματικής ανάπτυξης. Ενισχύουμε την παρουσία μας στην εγχώρια αγορά και συγχρόνως, με την συνεχή διεύρυνση των διεθνών δραστηριοτήτων και την ανάπτυξη των εξαγωγών μας, οι προοπτικές είναι ιδιαίτερα θετικές».

Ο επικεφαλής της SANDOZ στην Ελλάδα κ. Θοδωρής Δημόπουλος,τόνισε ότι: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η SANDOZ συνεργάζεται με τον Όμιλο RAFARM για την προώθηση 6 εκ των σημαντικότερων προϊόντων μας. Προχωρήσαμεστη συνεργασία μας με τη RAFARM και τη VELKA, καθώς η άρτια οργάνωση, οι σύγχρονες υποδομές, αλλά και η δυναμική τους, συνάδουν με τη στρατηγική μας, για την εξασφάλιση της πρόσβασης των ασθενών σε ποιοτικό γενόσημο φάρμακο. Είμαστε βέβαιοι, πως έχουμε διασφαλίσει την βέλτιστη εκπροσώπηση των προϊόντων μας, στην Ελλάδα».

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη SANDOZ, η RAFARM αναλαμβάνει την προώθηση και διανομή των προϊόντων με τιςδραστικές ουσίες ραμιπρίλη, ραμιπρίλη με υδροχλωροθειαζίδη, παντοπραζόλη και η VELKA την προώθηση και διανομή των προϊόντων με δραστικές ουσίες βαλσαρτάνη, αμλοδιπίνη, ατορβαστατίνη.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr