SALUS INDEX 18 UNIPHARMA

Μία ακόμη σημαντική διάκριση κατέκτησε η Uni-pharma φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 στη διάρκεια των Βραβείων Επιχειρηματικής Αριστείας SALUS INDEX 2018, που διοργάνωσε ο εκδοτικός Όμιλος New Times Publishing. Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία διακρίθηκε για τις αξιοσημείωτες επενδύσεις των τελευταίων ετών, για το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της, καθώς και για την αύξηση των θέσεων εργασίας.

Το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Λευτέρης Πέτσας Group Finance & Controlling Manager της Uni-pharma, ο οποίος αναφέρθηκε, με έμφαση, στη σημασία του νέου πρότυπου βιοκλιματικού εργοστασίου -μία επένδυση ύψους 35 εκατ. Ευρώ- για την ελληνική οικονομία και την αγορά εργασίας. Το εργοστάσιο δημιουργήθηκε στα χρόνια της ύφεσης και αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση του κλάδου στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Το νέο εργοστάσιο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2015 και είναι εφοδιασμένο με τα πιο πρόσφατης τεχνολογίας συστήματα παραγωγής, συσκευασίας και ποιοτικού ελέγχου, ενώ όλες οι διαδικασίες παρακολουθούνται και ελέγχονται από νέα, καινοτόμα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα (BMS).

Επιπλέον, όπως σημείωσε, οι επενδύσεις των τελευταίων ετών, είχαν ως αποτέλεσμα να αυξηθούν σημαντικά οι θέσεις εργασίας. Ειδικότερα την τελευταία τριετία, οι θέσεις εργασίας ανήλθαν σε 150, ενώ συνολικά ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη απασχολεί 500 και πλέον εργαζομένους.

Το βραβείο SALUS INDEX 2018 απένειμε στην Uni-pharma, η κυρία Όλγα Οικονόμου, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Σπανίων Παθήσεων.

Η διοίκηση του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, με επικεφαλής τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη, παραμένει και επενδύει στην Ελλάδα παρά τις αντίξοες συνθήκες, υπηρετώντας με αίσθημα ευθύνης τον Έλληνα ασθενή και τις ανάγκες του. Παράλληλα ο Όμιλος δραστηριοποιείται δυναμικά και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε 53 διεθνείς αγορές, ενώ οι συνολικές επενδύσεις της Uni-pharma τα τελευταία χρόνια έχουν αγγίξει τα 70 εκατ. ευρώ.

Με αφορμή τη νέα διάκριση, η διοίκηση του ΟΦΕΤ, δηλώνει ότι μένει πιστή, στο όραμα που εμπνεύστηκε και μετουσίωσε σε πράξη ο δημιουργός της Uni-pharma και InterMed, ο ανήσυχος φαρμακοποιός Κλέων Τσέτης το 1963, για τη δημιουργία μιας ελληνικής δυναμικής φαρμακοβιομηχανίας, όραμα, το οποίο έχουν ενστερνιστεί απόλυτα και οι εργαζόμενοι του Ομίλου.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr