Η Janssen Ελλάδος, η φαρμακευτική εταιρεία του μεγαλύτερου παγκόσμιου ομίλου στη Φροντίδα Υγείας Johnson & Johnson, βραβεύτηκε πρόσφατα, λαμβάνοντας για ακόμη μια χρονιά τη διάκριση Επιχειρηματικής Αριστείας «Salus Index 2018», ως μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στον τομέα της Υγείας.

Η βράβευση αυτή επισφραγίζει τη σταθερά επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία της εταιρείας, κατατάσσοντάς την στην 1η τετράδα μεταξύ των πλέον κερδοφόρων εισαγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων στην ελληνική αγορά.

Το βραβείο παρέλαβε κατά την τελετή απονομής, ο κ. Μάκης Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson, ο οποίος δήλωσε: «Τα βραβεία Salus Index 2018 αναδεικνύουν τις εταιρείες που αριστεύουν στη χώρα μας και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αναγνωρίζεται μέρος του έργου της Janssen Ελλάδος. Θα εδραιώσουμε την κυριαρχία μας, υπηρετώντας με σεβασμό και αφοσίωση τον ασθενή, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την επιχειρηματικότητα και την οικονομία της χώρας μας. Θα συνεχίσουμε, γιατί απλά μπορούμε και πρέπει».

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr