Η πρώτη παστίλια για τον πονόλαιμο που περιέχει το αντιφλεγμονώδες δραστικό συστατικό φλουρβιπροφαίνη

Strepfen-m

Οι παστίλιες/τροχίσκοι Strepfen, με δραστικό συστατικό 8,75mg φλουρβιπροφαίνης, αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τον πονόλαιμο, προσφέροντας άμεση και στοχευμένη τοπική δράση ενός αναλγητικού και αντιφλεγμονώδους παράγοντα, σε συνδυασμό με τις καταπραϋντικές ιδιότητες μιας παστίλιας.


Έτσι οι ασθενείς έχουν στη διάθεσή τους μια αποτελεσματική και καλά ανεκτή θεραπεία για τον πονόλαιμο, ανεξάρτητα από το εάν αυτός είναι ιογενούς ή βακτηριακής αιτιολογίας. Έχει επίσης αποδειχθεί κλινικά ότι οι παστίλιες Strepfen περιορίζουν ταχύτατα το άλγος και το οίδημα του πονόλαιμου, και διαρκούν αρκετή ώρα μετά το λιώσιμό τους.

Ο Δρ. Αναστάσιος Κριεμπάρδης, Scientific Affairs Director της Reckitt Benckiser εξηγεί: "Η κυκλοφορία αυτή σηματοδοτεί μια ριζική αλλαγή  στη θεραπευτική αντιμετώπιση του πονόλαιμου στην Ελλάδα. Oι επαγγελματίες του τομέα της υγείας  έχουν πλέον στην διάθεσή τους ένα πολύ καλό αντιφλεγμονώδες-αναλγητικό  φάρμακο που παράλληλα έχει τις καταπραϋντικές ιδιότητες μιας παστίλιας, ενώ η χαμηλή δόση φλουρβιπροφαίνης (8,75mg) που χρησιμοποιεί του προσφέρει ένα εξαιρετικό προφίλ ασφάλειας."

Είναι ενδεικτικό να αναφέρουμε ότι οι ενήλικες στη χώρα μας υποφέρουν από δύο έως τρία κρυολογήματα το έτος τα οποία μπορούν να εξομοιωθούν με έως 30.000.000 πονόλαιμους και, δεδομένου ότι ένας πονόλαιμος διαρκεί συνήθως πέντε ημέρες, με έως 150.000.000 ημέρες πόνου και φλεγμονής.


Οι τροχίσκοι Strepfen επικαλύπτουν τον λαιμό μέσα σε δύο λεπτά, διαλύονται σε λιγότερο από 10 λεπτά και προσφέρουν ανακούφιση που διαρκεί για τέσσερις ώρες – μετά το λιώσιμο της παστίλιας.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr