Vitamin Crystals

Η 1η πολυβιταμίνη σε κρυσταλλική μορφή που δημιουργεί μία αίσθηση έκρηξης στο στόμα!

Περιέχει 13 βιταμίνες, 4 μέταλλα και ιχνοστοιχεία που αναπληρώνουν τις διατροφικές ελλείψεις του οργανισμού, σε συνδυασμό με εκχυλίσματα από Schisandra Berries και Guarana.

 

Το πρωτοποριακό εκχύλισμα του φυτού Schisandra Berries, γνωστό για τις τονωτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες, συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης του οργανισμού στις καθημερινές απαιτήσεις, χαρίζοντας ευεξία καθώς επίσης σωματική και πνευματική αντοχή. Το εκχύλισμα του φυτού Guarana προσφέρει άμεση ενέργεια και πνευματική τόνωση. Χάρη στο μοναδικό αυτό συνδυασμό συστατικών, ένας φακελίσκος την ημέρα εξασφαλίζει διατροφική κάλυψη, άμεση τόνωση και πνευματική διαύγεια σε συνδυασμό με έναν άκρως διασκεδαστικό και πρακτικό τρόπο λήψης!

Lanes Vitamin Crystals: Οι νέες Lanes «σκάνε» από υγεία!

Το νέο Lanes Vitamin Crystals έρχεται να συμπληρώσει την αγαπημένη σειρά πολυβιταμινών της Lanes, Advance, Classic και 50+, η οποία με καινοτομικές συνθέσεις και μοναδικούς συνδυασμούς συστατικών και την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, καλύπτει εδώ και χρόνια τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε οργανισμού. Ανακαλύψτε τις νέες, ανανεωμένες συσκευασίες της σειράς με μία μοναδική προσφορά +10 Ημέρες Δώρο. Με έντονα χρώματα, γίνονται πιο μοντέρνες από ποτέ και προσφέρουν πλέον 40 ταμπλέτες στην τιμή των 30 ως κίνηση αναγνώρισης στους καταναλωτές που τόσα χρόνια εμπιστεύονται και στηρίζουν τη μάρκα. Επιλέξτε ανάμεσα στις Advance, με ενισχυμένη σύνθεση για ενέργεια και τόνωση, τις Classic, με πλήρη και ισορροπημένη σύνθεση για διατροφική κάλυψη και τις 50+, με εξειδικευμένη σύνθεση για δύναμη και αντοχή κατάλληλη για άτομα άνω των 50 ετών!

Lanes, ο Ειδικός στη Φροντίδα της Υγείας μας! 

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr