STREPSILS ORANGE VIT C

Οι νέες παστίλιες Strepsils Orange Vitamin C, αποτελούν την ξεκάθαρη επιλογή για την αντιμετώπιση του πόνου και την ανακούφιση του ερεθισμένου λαιμού. Κάθε παστίλια περιέχει δύο ενεργά συστατικά αμυλμετακρεσόλη και διχλωροβενζυλική αλκοόλη τα οποία είναι ήπια αντισηπτικά που «εξουδετερώνουν» ιούς και βακτήρια που ευθύνονται για τις λοιμώξεις της στοματικής κοιλότητας.

Τα δύο αυτά ενεργά αντισηπτικά συστατικά ενεργούν απευθείας στη προσβληθείσα περιοχή του στόματος και του λαιμού ενώ παράλληλα υγραίνουν και μαλακώνουν τον λαιμό και έτσι καταπραΰνουν τον πονόλαιμο.

Η παρουσία της βιταμίνης C (100mg) σε συνδυασμό με το άρωμα πορτοκάλι προσδίδουν στιςς παστίλιες μια πολύ ευχάριστη γεύση ενώ συγχόνως εφοδιάζουν τον οργανισμό με την απαραίτητη ποσότητα βιταμίνης C, που είναι πολύ χρήσιμη κατά τη διάρκεια του κρυολογήματος ή της ίωσης. Είναι γνωστό ότι η βιταμίνη C ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Οι νέες παστίλιες Strepsils Orange Vitamin C, με γεύση πορτοκάλι, είναι κατάλληλες για ενήλικες και παιδιά από έξι ετών και διατίθενται στην ελληνική αγορά από τα φαρμακεία.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr