Κυκλοφορία νέου προϊόντος οφθαλμικών σταγόνων μίας δόσης

DEMO Newsept Eyes

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του νέου προϊόντος οφθαλμικών σταγόνων μίας δόσης, Νewsept Eyes. To Νewsept eyes συνδυάζει τα οφέλη που προσφέρουν το υαλουρονικό νάτριο και το χαμομήλι, καθώς η παρουσία του χαμομηλιού με τις ευεργετικές ιδιότητές του το κάνει να δρα ως καταπραϋντικό, ενώ το υαλουρονικό νάτριο θεωρείται ως το καλύτερο ενυδατικό.
Το Νewsept eyes (οφθαλμικές σταγόνες μιας δόσης) ανακουφίζει τα μάτια από την ξηρότητα, το αίσθημα ξένου σωματιδίου, την κούραση από την παρατεταμένη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, την παρατεταμένη οδήγηση, την έντονη μελέτη, τη χρήση φακών επαφής, τον ερεθισμό των οφθαλμών που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και την ξηροφθαλμία.

Μετά την επιτυχημένη διάθεση στην ελληνική αγορά των Νewsept Plus και Newsept Total, η εταιρεία DEMO με το Νewsept Εyes δίνει τη λύση «με τη βοήθεια της φύσης» σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ξηροφθαλμίας ή ταλαιπωρούνται από κουρασμένα κι ερεθισμένα μάτια.

To προϊόν κυκλοφορεί σε συσκευασία με 30 περιέκτες των 0,5 ml.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS