Ελευθερία από τον φόβο των ενέσεων, για μία άνετη θεραπεία. 

picinsupen2

Ο Όμιλος ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, με την πολυετή ειδίκευση και ηγετική θέση στο χώρο του διαβήτη, σε συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης Ιταλικό Όμιλο Artsana λανσάρει στην Ελληνική αγορά τη λεπτότερη βελόνα για πένα που έχει ποτέ κατασκευαστεί, την PiC Insupen 33G! Μια πλήρως εργονομική και καινοτόμα βελόνα, η οποία κατασκευάζεται στην Ιταλία και αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέροντας απόλυτη ελευθερία από τον φόβο των ενέσεων.
PiC Insupen 33G

Με διάμετρο μόλις 0,20 χιλιοστά (όσο 2 ανθρώπινες τρίχες) και μήκος 4 χιλιοστά επιτρέπει μια αποτελεσματική και λιγότερο επώδυνη χορήγηση της ινσουλίνης. Οι μικρές διαστάσεις, η νέα γεωμετρία Extr3me™ της αιχμής της βελόνας και η τεχνολογία Λεπτού Τοιχώματος Υψηλής Ροής™ καθιστούν τη βελόνα Insupen 33G ιδανική επιλογή για την καθημερινή χορήγηση της ινσουλίνης.

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά Insupen Extr3me™ αποτελεί την πλέον προηγμένη λύση για εκείνους που επιθυμούν να επιλέξουν βελόνα με εξαιρετικά μικρή διάμετρο χωρίς να αλλάξουν τη συνήθη τεχνική της ένεσής τους. Όλη η σειρά βελονών PiC Insupen είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στο Κόμο της Ιταλίας με όλες τις διεθνείς και ευρωπαϊκές τεχνικές και ποιοτικές πιστοποιήσεις και ελέγχους.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS