Κερδίστε δώρα κάθε εβδομάδα!

Μπήκαμε στη 2 εβδομάδα του διαγωνισμού Medisana Hellas για τους φαρμακοποιούς. Απαντήστε σε 2 απλές ερωτήσεις και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να πάρετε μέρος στην κλήρωση.



Τα στοιχεία σας:

Τα δώρα της εβδομάδας:

FB 885

FB 885

Η βούρτσα καθαρισμού προσώπου FB 885 θα γίνει η αγαπημένη σας συσκευή για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου σας. Ελευθερώνει το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και με την απαλή δόνηση που διαθέτει διεγείρει τη κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει την απορρόφηση των προϊόντων φροντίδας που χρησιμοποιείτε. Ο καθαρισμός του προσώπου ολοκληρώνετε σε 60’’ και η συσκευασία περιέχει 4 εξαρτήματα για τον καθαρισμό του: 1 εξάρτημα για κανονικό δέρμα, 1 εξάρτημα για ευαίσθητο δέρμα, 1 εξάρτημα για απολέπιση και ένα καλλυντικό σφουγγάρι.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες
 

FSS

FSS

Η σάουνα προσώπου FSS συγκαταλέγεται στον βασικό εξοπλισμό περιποίησης προσώπου. Χρησιμοποιώντας τη συσκευή σάουνας εξασφαλίζετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για την περιποίηση του προσώπου. Οι υδρατμοί προετοιμάζουν με ιδανικό τρόπο την επιδερμίδα για τις θεραπείες βαθύ καθαρισμού, για τις μάσκες ενυδάτωσης καθώς και για την εφαρμογή άλλων καλλυντικών περιποίησης. Επιπλέον με τη σάουνα FSSείναι δυνατή και η χρήση αρωμάτων.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες
 
300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS