SAK 6291

Η φαρμακευτική εταιρεία Medochemie Hellas βραβεύτηκε την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Radisson BluPark Hotel Athens, στα πλαίσια της εκδήλωσης της Active Business Publishing – StatBank με την διάκριση Επιχειρηματικής Αριστείας «Salus Index 2014».

Η βράβευση αφορούσε στην εντυπωσιακή ανάπτυξη που πραγματοποίησε τα τελευταία 3 χρόνια σε ένα αρνητικό περιβάλλον. Οι διακρίσεις SALUS INDEX 2014 δόθηκαν σε φαρμακευτικέςεπιχειρήσεις και επιχειρήσεις συναφών κλάδων όπως φαρμακαποθηκών, επιστημονικών μηχανημάτων και ιατρικώνειδών, συμπληρωμάτων διατροφής κ.α. 

Το βραβείο παρέλαβε ο κος Αντώνης Ευμορφιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της MedochemieHellas.

O κος Ευμορφιάδης δήλωσε ότι η επιτυχία της Medochemie Hellas τα 3 τελευταία χρόνια οφείλεται στη συλλογική προσπάθεια όλων των εργαζομένων που ασπάστηκαν το όραμα και τις αξίες της εταιρείας: Πάθος για απόδοση, υπευθυνότητα, επιχειρηματικότητα, ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, ομαδικό πνεύμα, καινοτομία, επικέντρωση και άμεση δράση!

Η διάκριση αυτή αποτελεί συνέχεια της βράβευσης της Medochemie πανευρωπαϊκά από τον ΕΒΑ (EuropeanBusinessAwards), τον πιο προβεβλημένο και σημαντικό διαγωνισμό επιχειρηματικών βραβείων στην Ευρώπη, ο οποίος βραβεύει επιχειρήσεις που διακρίνονται για καινοτομία και επίτευξη μέγιστων εμπορικών αποτελεσμάτων, ενώ παράλληλα επηρεάζουν θετικά το κοινωνικό περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτείας και βουλευτές-εκπρόσωποι κομμάτων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των ΣΦΕΕ, ΠΕΦ, ΕfEX, ΣΕΙΒ.

Για τη Medochemie δείτε περισσότερα στο: http://greece.medochemie.com

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr