ElpenResearchCenter

Το πρώτο ελληνικό εκπαιδευτικό κέντρο κλινικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων που πιστοποιήθηκε επίσημα ως Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο από τον φορέα UEMS/NASCE (European Union of Medical Specialists και Network of AccreditedClinical Skills Centres in Europe) είναι πλέον το Πρότυπο Ερευνητικό, Πειραματικό και Εκπαιδευτικό Κέντρο της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας ELPEN. Πρόκειται για μια σημαντική διεθνή διάκριση, καθώς πρόκειται για το όγδοο (8) κατά σειρά, αλλά και τον μοναδικό αμιγώς ιδιωτικό, επιστημονικό φορέα που πιστοποιείται στην Ευρώπη.
Ο φορέας “European Union of Medical Specialists& Network of Accredited Clinical Skills Centres in Europe” αντιπροσωπεύει τους επίσημους φορείς, που σχετίζονται με τις ιατρικές ειδικότητες και τη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μετά από λεπτομερή αξιολόγηση, το Ερευνητικό και Πειραματικό Κέντρο της ELPEN έλαβε την πιστοποίηση «Multispecialty format centre» («Κέντρο πολλαπλών ειδικοτήτων») η οποία χαρακτηρίζει έναν εκπαιδευτικό οργανισμό για διάφορες ιατρικές ειδικότητες και επιστημονικές κατευθύνσεις (κτηνιατρική, νοσηλευτική, paramedics, επαγγελματίες υγείας κ.ά.).

Ο διευθυντής του Ερευνητικού και Πειραματικού Κέντρου της ELPEN, Απόστολος Ε. Παπαλόης ανέφερε: «Το Ερευνητικό – Πειραματικό Κέντρο της ELPEN λαμβάνει σήμερα πιστοποίηση ορθών επιστημονικών πρακτικών και λειτουργιών, οργάνωσης και ροών και σταθερού επιστημονικού και δεοντολογικού ελέγχου. Η διάκριση αυτή είναι σημαντική για εμάς. Υπηρετούμε την έρευνα και την εκπαίδευση με συνέπεια και πάθος τα τελευταία 22 χρόνια. Η πιστοποίησή μας ως Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου αποτελεί αναγνώριση της αξίας του επιστημονικού μας έργου αλλά και της αφοσίωσης μας στις αρχές της προσφοράς και της ποιότητας, τις οποίες και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε».

Η απονομή της σχετικής πιστοποίησης έγινε στο πλαίσιο επίσημης τελετής, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2017 στο Πανεπιστήμιο του Lund τη Σουηδίας, ενώ την ίδια μέρα αντίστοιχη πιστοποίηση έλαβε και το κέντρο της Λωρραίνης/Νανσύ της Γαλλίας.

Who is who Ερευνητικό Κέντρο ELPEN

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr