bayer epistimones

Δύο Έλληνες επιστήμονες, ο Ραφήλ-Νικόλαος Τασάκης και η Κωνσταντίνα Φαλλίδα, επιλέχτηκαν, ύστερα από μία αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης περίπου 500 αιτήσεων, να συμμετάσχουν στα Διεθνή Προγράμματα Επιχορήγησης Έρευνας του Bayer Science and Education Foundation.

Λαμβάνοντας την απαραίτητη χρηματοδότηση, αλλά και υποστήριξη από ειδικούς ανθρώπους της Bayer, οι δύο Έλληνες ερευνητέςέχουν τη δυνατότητα μέσω του προγράμματος να αναπτύξουν τις δικές τους καινοτόμες ιδέες για τη βελτίωση της υγείας και των συνθηκών ζωής του ανθρώπου.

Συγκεκριμένα, το έργο του κυρίου Τασάκη εξετάζει μία νέα, βασισμένη στις εξατομικευμένες θεραπείες, προσέγγιση για τις μολυσματικές ασθένειες που αποδίδονται σε παθογόνα βακτήρια, ενώ η έρευνα της κυρίας Φαλλίδα έχει ως στόχο να διερευνήσει τη σύνδεση της κατανάλωση γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων με την ανάπτυξη καρκίνου του μαστού.

Με αφορμή την επιλογή του ο κύριος Τασάκης δήλωσε: «Το πρόγραμμα υποτροφιών του Bayer Science and Education Foundation δεν είναι απλά μία πρωτοβουλία χορήγησης χρημάτων. Υπάρχει μία ισχυρή και ζωντανή δυναμική που δομεί την όλη διαδικασία επιλογής και υποστήριξης πίσω από αυτά τα προγράμματα», ενώ η κυρία Φαλλίδα υπογράμμισε: «ο ρόλος οποιουδήποτε φορέα και πολύ περισσότερο της Bayer, που είναι μία από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρίες, είναι όχι μόνο σημαντικός αλλά και αναγκαίος και πολλαπλά ευεργετικός, με το να μπορούν να χρηματοδοτήσουν την έρευνα για την υγεία και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής του ανθρώπινου αλλά και του ζωικού βασιλείου».

Τα διεθνή Προγράμματα Επιχορήγησης Έρευνας του Bayer Science and Education Foundation απευθύνονται σε απόφοιτους (έως και 2 χρόνια), φοιτητές σε προχωρημένο έτος των κύριων σπουδών τους ή σεμεταπτυχιακό / διδακτορικό επίπεδο, οι οποίοι σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μια ειδική μελέτη / ερευνητικό έργο / ειδικό πρόγραμμα σπουδών στη Γερμανία. Τα προγράμματα καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος τομέων έρευνας όπως: Μοριακή Βιολογία, Βιο-μηχανική, Βιο-Πληροφορική, Χημεία, Βιοχημεία, Φαρμακευτική (Πρόγραμμα Carl Duisberg) Ιατρική και Κτηνιατρική, Δημόσια υγεία και Οικονομικά της Υγείας (Πρόγραμμα Carl Duisberg) Γεωπονία, Φυτοπροστασία, Σπόροι και Οικολογία στην Βιοτεχνολογία, Περιβαλλοντικές επιστήμες, Αειφορία στη Γεωργία(Πρόγραμμα Jeff Schell). Επίσης, το Πρόγραμμα Hermann Strenger αφορά νέους επαγγελματίες σε μη ακαδημαϊκά επαγγέλματα μεεπίκεντρο τον τομέα της Yγείας (Τεχνολογία, Βοηθός εργαστηρίου) και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα Bayer Science and Education Foundation στην ιστοσελίδα:http://www.bayer-foundations.com

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr