Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ογκολογικών ασθενών

Η Amgen Hellas και η La Roche-Posay, έχοντας κοινό όραμα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ογκολογικών ασθενών προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου έτσι ώστε οι ασθενείς να παραμείνουν ενεργοί και δυνατοί σε αυτή τη μάχη.To πρόγραμμα «for my SKIN», παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο 25ο Ελληνικό Συνέδριο Κλινικής Ογκολογίας, τον Απρίλιο του 2019 και έχει σαν στόχο την ανακούφιση των ασθενών που λαμβάνουν θεραπεία για το μεταστατικό καρκίνο του παχέος εντέρου.

Βασικοί στόχοι του προγράμματος «for my SKIN» είναι οι παρακάτω:

  1. Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γιατρών & του νοσηλευτικού προσωπικού για τις παρενέργειες που προκαλούνται στο δέρμα των ογκολογικών ασθενών εξαιτίας της θεραπείας
  2. H πρόληψη και ανακούφιση των ανεπιθύμητων ενεργειών στο δέρμα των ασθενών, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο αναβολών/διακοπών της θεραπείας
  3. Η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των ασθενών

Οι εγγεγραμμένοι ασθενείς στο πρόγραμμα «for my SKIN» λαμβάνουν μηνιαία στο σπίτι τους, δωρεάν για όλη τη διάρκεια της θεραπείας τους, ένα πλήρες σετ δερματολογικής φροντίδας, υψηλής ποιότητας, για την αντιμετώπιση των δερματικών αντιδράσεων.

Από την έναρξή του έως και σήμερα έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «For My Skin» ασθενείς από 13 διαφορετικές Περιφέρειες της Ελλάδας.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS