AGIOUMB diamonds

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ ήταν και φέτος συνεπής στο ραντεβού του με τα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας, ως αποτέλεσμα της συνέπειας και της ευθύνης με την οποία λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια.

Η ετήσια εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας "Diamonds of the Greek Economy" πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15/07/2020, στο Hilton Athens Hotel. Το βραβείο παρέλαβε για τον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μίλτος Αγιούμπ, δηλώνοντας: "Ενώ για να φτάσει κάποιος οργανισμός σήμερα να βραβευτεί σημασία φαίνεται ότι έχουν οι αριθμοί και οι δείκτες, τελικά αυτό που έχει σημασία είναι να θυμηθούμε τι υπάρχει πίσω από αυτά, δηλαδή τις αξίες του οργανισμού και τους ανθρώπους του, που υπηρετούν αυτές τις αξίες".

Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ομίλου, στη σύντομη παρέμβασή του, αναφέρθηκε σε αξίες του συνεταιρισμού όπως η ελεύθερη συμμετοχή και αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του, αλλά και η αφοσίωση. Αφοσίωση στον Έλληνα ασθενή και στον κοινωνικό ρόλο του φαρμακοποιού, μιας και το φαρμακείο αποτελεί έναν από τους κρίκους της αλυσίδας υγείας.

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ τιμά αυτό το ρόλο σε καθημερινή βάση, γεγονός που αποτυπώθηκε ακόμα περισσότερο τη δύσκολη περίοδο της έξαρσης της επιδημίας του Covid-19. Πιστός στις αξίες του, επιτυγχάνει θετικά αποτελέσματα, παραμένοντας καινοτόμος και πρωτοπόρος με ένα κύκλο εργασιών ο οποίος, το 2019, έκλεισε πάνω από 310.000.000€ και με μηδενική εξάρτηση από τραπεζικό δανεισμό.

Ο κος Αγιούμπ αφιέρωσε το βραβείο στους 300 εργαζόμενους του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, στους 1.700 φαρμακοποιούς, που στην πλειοψηφία τους τον εμπιστεύονται καθημερινά ως τον κύριο ή και μοναδικό προμηθευτή τους, καθώς επίσης και στους 200 προμηθευτές - συνεργάτες του ομίλου, γιατί όπως ανέφερε "τελικά είναι το ανθρώπινο οικοσύστημα το οποίο δημιουργεί τα αποτελέσματα".

To video από τη στιγμή της βράβευσης μπορείτε να βρείτε στο website του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ www.prosyfape.gr και στο YouTube κανάλι του (https://www.youtube.com/channel/UCYm8mQG9MRiRAwDQ_vO2WmQ).

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr