menarini xatzhkyriakeio

Με χαρούμενες φωνές, υποδέχθηκαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας τους τρεις παίκτες της  ΚΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π Γιώργο Πρίντεζη, Αλέξανδρο Βεζένκοφ, Ζακ ΛεΝτέι, τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της Menarini Hellas κ. Γεώργιο Συκιανάκη καθώς και στελέχη της εταιρείας, κατά την επίσκεψή τους στο Ίδρυμα.

Η Menarini Hellas στηρίζει το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα  Παιδικής Προστασίας, προσφέροντας οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη αναγκών του Ιδρύματος. Στη γιορτή που διοργανώθηκε οι τρεις αθλητές, μοίρασαν βιβλία στα παιδιά όλων των ηλικιών  και εισέπραξαν πολλά χαμόγελα και ζεστές αγκαλιές.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Menarini Hellas, κ. Γεώργιος Συκιανάκης τόνισε «Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό η Menarini Hellas, την οποία εκπροσωπώ, βρεθήκαμε στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα  και προσφέραμε ευχάριστες στιγμές στα παιδιά». Απευθυνόμενος στα παιδιά  ο κ. Συκιανάκης τους ευχήθηκε Καλές Γιορτές με Υγεία και Καλή Πρόοδο. «Να είστε καλοί μαθητές να διαβάζετε ώστε να κατακτήσετε τη γνώση, σημαντικό εφόδιο στην ζωή σας αλλά και όχι μόνον. Να αγαπάτε την άθληση - και να ασχολείστε με τον αθλητισμό - γιατί είναι πολύ σημαντικό τόσο για τη σωματική όσο και για  την ψυχική σας υγεία.» 

Από την ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Διευθυντής Marketing και Εμπορικής Ανάπτυξης  κ. Νίκος Λεπενιώτης σχολίασε «Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα Πειραιά μαζί με έναν από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες και χορηγούς μας, την Menarini. Ήρθαμε να προσφέρουμε στιγμές χαράς στα παιδιά με τους αθλητές μας και να τους ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Είναι πολύ σημαντικό το έργο του ιδρύματος και όλων των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια».

Η Menarini Hellas, μία από τις 10 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα, συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός ως επίσημος χορηγός.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr