keelpno

 

Όπως αναφέρει δελτίο τύπου του ΚΕΕΛΠΝΟ "Ο Πρόεδρος και οι εργαζόμενοι στο ΚΕΕΛΠΝΟ εκφράζουν τη βαθιά λύπη τους στους πυρόπληκτους και τα συλληπητήριά τους στις οικογένιες των θυμάτων. Οι φωτιές όπως και άλλες φυσικές καταστροφές εγκυμονούν σημαντικά προβλήματα Δημόσιας Υγείας. Για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός τέτοιου ενδεχόμενου το ΚΕΕΛΠΝΟ στις περιοχές, που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές, αναπτύσει δράσεις και παρεμβάσεις σε επίπεδο πρόληψης, επιδημιολογικής επιτήρησης, συμβουλευτικής και κοινωνικής υγείας.

Συγκεκριμένα, αποστέλει στις περιοχές αυτές ειδικά κλιμάκια με κινητές μονάδες στελεχωμένα από επαγγελματίες υγείας (επιδημιολόγους, γιατρούς, νοσηλευτές, περιβαλλοντολόγους) για τον έλεγχο και την προστασία της δημόσιας υγείας (δίκτυα ύδρευσης, καταλληλότητα τροφίμων, διαχείριση απορριμμάτων κ.λ.π.) ενώ παράλληλα, διαθέτει όλο το δυναμικό των ψυχολόγων του για να στηρίξουν τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες των κατά τόπους Δήμων και των Κέντρων Επιχειρήσεών τους στην Κινέτα και στον Δήμο Μαραθώνα.

Επιπροσθέτως για τους πυρόπληκτους, και με πρωτοβουλία των εργαζομένων του Οργανισμού, συλλέγονται στο ΚΕΕΛΠΝΟ (Αγράφων 3-5, Μαρούσι) τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2105212000 αλλά και στην 24ωρη γραμμή επικοινωνίας του Κέντρου Επιχειρήσεων (ΚΕΠΙΧ) 2105212054".

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr