Frezyderm Best In Pharmacy Awards 2018

Με 3 βραβεία τιμήθηκε η FREZYDERM στην τελετή απονομής των Best in Pharmacy 2018 που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Ιουλίου κατά την οποία διακρίθηκαν προϊόντα για την καινοτομία, τη δυναμική παρουσία στην αγορά και την προτίμησή τους από τους φαρμακοποιούς και το κοινό. Η FREZYDERM διακρίθηκε για τα καινοτόμα προϊόντα της και την εξαιρετική συσκευασία τους και απέσπασε τα εξής βραβεία:

• Gold βραβείο στην κατηγορία «Σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντος / Καλλυντικά» σε συνεργασία με την ABC Design για τη συσκευασία της σειράς Oral Science

• Sliver βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμο προϊόν / Καλλυντικά» για το Sun Screen Color Velvet SPF 30

• Bronze βραβείο για τα Cream Boosters Velvet Concentrate στην κατηγορία «Λανσάρισμα νέου προϊόντος»

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος της FREZYDERM κος Ιωάννης Αναστασίου «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή γι’ αυτή την τόσο σημαντική διάκριση. Από την ίδρυση της FREZYDERM η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας προϊόντα. Η καινοτομία μας, η αγάπη μας για την λεπτομέρεια και η σκληρή δουλειά και αφοσίωση έχουν βάλει τη FREZYDERM στην καρδιά των καταναλωτών αλλά και των συνεργατών της.»

Τα ποιοτικά και εξειδικευμένα προϊόντα της FREZYDERM την κατατάσσουν σήμερα ανάμεσα στους leader της Ελληνικής αγοράς του φαρμακείου, ενώ πέρα από την επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα, η FREZYDERM έχει διεισδύσει επιτυχώς στις διεθνείς αγορές, διαθέτοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 30 χώρες.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS