Ελισάβετ Προδρόμου

Από την 1η Ιουνίου 2017 η Ελισάβετ Προδρόμου ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση της Bristol-Myers Squibb Ελλάδας. Η κα Προδρόμου μέχρι πρότινος ασκούσε καθήκοντα Business Unit Director Ογκολογίας & Αιματολογίας στην Ελλάδα και κατά τη διάρκεια της θητείας τηςστην ΒΜSεργάστηκε για την επιτυχημένη κυκλοφορία oγκολογικών φαρμάκων στην ελληνική αγορά. Η κα Προδρόμου διαδέχεται τον Emmanuel Lorge ο οποίος αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Central Europe Cluster και θα είναι υπεύθυνος για 4 χώρες: Ελλάδα, Ρουμανία, Τσεχία, Πολωνία.

Η κα Προδρόμου είναι Χημικός και διαθέτει πολυετή εμπειρία στον φαρμακευτικό κλάδο ανήκοντας στο δυναμικό της BMS από το 2008 με δυναμική παρουσία σε απαιτητικές θέσεις μεταξύ άλλωνωςεπικεφαλής του Τμήματος Market Access & Public Affairs σε μια δύσκολη περίοδο από το 2011 έως το 2014 όταν και ανέλαβε τη Διεύθυνση του Τμήματος Ογκολογίας & Αιματολογίας στην Ελλάδα. Σημαντική είναι η συμβολή της στην εδραίωση της εταιρικής φιλοσοφίας της BMS Ελλάδας σε θέματα Συμμόρφωσης & Δεοντολογίας.

Στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων της η κα Προδρόμου σημείωσε ότι «με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνωτη διοίκηση μιας μεγάλης εταιρείας. Η BMS θα συνεχίσει να εργάζεται με στόχο τη διατήρησή της ανάμεσα στις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στηχώρα μας. Βασική προτεραιότητά μας παραμένει η διαρκής βελτίωση των υπηρεσιών μας για την καλύτερη δυνατή πρόσβαση των ασθενών στην Ελλάδα σε νέες, καινοτόμες θεραπείες και η συμβολή μας στη βιωσιμότητα του ελληνικού συστήματος Υγείας».

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS