DEMO slogan

Η DEMO είναι σταθερά στο πλευρό των νέων επιστημόνων, προσλαμβάνοντας συστηματικά και επενδύοντας σε νέους απόφοιτους, στηρίζοντάς τους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους. Θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε νέους να γνωρίσουν καλύτερα την εταιρεία, η DEMO συμμετείχε ενεργά στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας που οργανώνει κάθε χρόνο ο καθηγητής ΑΣΟΕΕ κ. Ιορδάνης Λαδόπουλος και η ομάδα του.
Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία οργάνωσε ειδικό Business Day στις 22 Μαΐου 2017, όπου υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της 27 νέους φοιτητές και απόφοιτους. Οι νέοι επιστήμονες ενημερώθηκαν για την εταιρεία, τη δομή της και τις ευκαιρίες απασχόλησης ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ανώτερα και ανώτατα στελέχη για τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους στην αγορά του φαρμάκου. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους Παραγωγής και στα Εργαστήρια, όπου είδαν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας μίας Φαρμακοβιομηχανίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τους δόθηκαν πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους, να γράψουν βιογραφικό και να αντιμετωπίσουν μία συνέντευξη εργασίας, ενώ η ημέρα έκλεισε με χαιρετισμό στους νέους από τον Αντιπρόεδρο της DEMO, κ. Δημήτρη Δέμο και παρουσίαση των ευκαιριών σταδιοδρομίας τους στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία.

Είχε προηγηθεί του Business Day η ομιλία του κ. Δημητρίου Δέμου στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας ο οποίος και συμμετείχε σε πάνελ με τίτλο :“Εξελίξεις στον Φαρμακευτικό κλάδο: τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση”, την Παρασκευή, 17 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS