sffe

Το Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος (ΣΦΦΕ) αποτελεί μια πρωτοβουλία φοιτητών του τμήματος Φαρμακευτικής Πατρών που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2014. Σκοπός του είναι να παρουσιάσει στους εν δυνάμει κατόχους ενός πτυχίου Φαρμακευτικής τις επαγγελματικές τους δυνατότητες και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν. Στη διοργάνωση του συμμετέχουν φοιτητές και από τα τρία τμήματα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα).

Το ΣΦΦΕ είναι ένα διήμερο συνέδριο που αποτελείται από μια σειρά ομιλιών, στρογγυλών τραπεζιών και workshops. Οι ομιλητές του συνεδρίου είναι επαγγελματίες του φαρμακευτικού χώρου και προέρχονται από τους τρεις βασικούς πυλώνες απασχόλησης πτυχιούχων φαρμακευτικής, την Βιομηχανία, το Φαρμακείο και το Νοσοκομείο.

Το συνέδριο διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, ύστερα από μια εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση το 2015. Η ανταπόκριση των φοιτητών Φαρμακευτικής ήταν άμεση και πολυάριθμη, γεγονός που καταδεικνύει το κενό στον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων φαρμακοποιών, το οποίο καλύπτει το συνέδριο. Μάλιστα, το ΣΦΦΕ αποτελεί πλέον μία πλατφόρμα επικοινωνίας των τριών Τμημάτων και των φοιτητών τους, θέτοντας τις βάσεις για ευρύτερη συνεργασία.

Το συνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του τμήματος Φαρμακευτικής Πατρών και έχει λάβει την σχετική έγκριση του ΕΟΦ.

Το ΣΦΦΕ θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 8-9 Απριλίου 2016 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περίπου 300.

Αποτελεί μια προσπάθεια που οργανώνεται και παρουσιάζεται από φοιτητές σε φοιτητές.
Οι εγγραφές του συνεδρίου θα ξεκινήσουν στις 15 Μαρτίου, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα γίνουν εξ’ ολοκλήρου μέσω της πλατφόρμας Eventora.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΣΦΦΕ, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: 2016.sffe.gr και τη σελίδα μας στο Facebook: http://www.facebook.com/sffegr.
Πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από την περσινή διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στο: www.sffe.gr 

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr