Afisa PAIDEIATROFI

 

Νέα εκδήλωση ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ προετοιμάζει ο δήμος Παλαιού Φαλήρου συνεχίζοντας τη δυναμική συμμετοχή του στο πρόγραμμα για πέμπτη συνεχή χρονιά! Το Σάββατο 25 Μαΐου 2013, η δράση θα έχει θέμα «Μερίδα στα μέτρα μου!» και προωθεί τα μηνύματα της τρέχουσας ενότητας του προγράμματος, που φιλοδοξεί να βοηθήσει όλα τα μέλη της οικογένειας να καταναλώνουν τις μερίδες φαγητού που αντιστοιχούν στις προσωπικές τους ανάγκες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο 7ο δημοτικό σχολείο Π. Φαλήρου (Μουσαίου 12-14, 18:30μμ) και η τοπική ομάδα επιφυλάσσει μία σειρά εκπλήξεων και πρωτότυπων δράσεων για όλους τους προσκεκλημένους:

- Ομιλία από τον κλινικό διαιτολόγο/διατροφολόγο Γεώργιο Λάντις για την ισορροπημένη διατροφή και το μέγεθος των μερίδων
- Παρουσίαση αινιγμάτων, χορευτικών αλλά και θεατρικού δρώμενου από τους μικρούς φίλους του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ
- Διεξαγωγή φιλικού αγώνα μπάσκετ για την προώθηση του συνδυασμού της ισορροπημένης διατροφής με τη φυσική δραστηριότητα
- Συμβουλευτική πάνω στη διατροφική συμπεριφορά για γονείς από την ψυχολόγο Εύη Νεοφωτίστου
- Απονομή αναμνηστικού διπλώματος, φυλλαδίου και σουπλά με το διατροφικό πιάτο ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ

Η εκδήλωση θα κλείσει με τον πιο γευστικό τρόπο αφού θα υπάρχει μπουφές με τις γαστρονομικές δημιουργίες που ετοίμασαν οι γονείς μαζί με τα παιδιά, ακολουθώντας τις προτροπές του διαιτολόγου κου Λάντις και προσθέτοντας φαντασία έτσι ώστε να δημιουργήσουν πεντανόστιμες και υγιεινές συνταγές!

Χρυσός χορηγός του προγράμματος ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ είναι η εταιρεία Ferrero Ελλάς.

Το πρόγραμμα ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, Διατροφής και Άθλησης, του Υπουργείου Παιδείας, Διά βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων – Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας – Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α. Έχει επίσης εξασφαλίσει τις αιγίδες των εξής οργανισμών: Ελληνικό Κολλέγιο Παιδιάτρων, Ελληνική Εταιρεία Παιδικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας, Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων - Τεχνολόγων Διατροφής, Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής, Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας, Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνων για Αγγειακά Νοσήματα.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS