Το TEDMED (TED Medicine) έρχεται στη χώρα που γέννησε την Ιατρική

ted med

 

To TEDMED Live Athens έρχεται για πρώτη φόρα στην Ελλάδα στις 21 Απριλίου 2013 στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και θα αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία για το κοινό, μέσα από πρωτοποριακές ζωντανές ομιλίες και παρουσιάσεις Ελλήνων και ξένων ομιλητών, αναμετάδοση των σημαντικότερων ομιλιών από το αντίστοιχο TEDMED της Washington (16-19 Απριλίου 2013), καθώς και διαδραστικά πολιτισμικά δρώμενα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.


Μια ολοήμερη διοργάνωση με θέμα η «Υγεία Μπροστά» (Ηealth Forward) και με επίκεντρο την υγεία, την έρευνα, την καινοτομία, την τεχνολογία, την ιατρική αλλά και την κοινωνία, την ηθική, την τέχνη, το θέατρο και την μουσική. O Jack Thomas Andraka, ο 15χρονος από το Maryland που ανέπτυξε μία νέα μέθοδο για την ανίχνευση του καρκίνου στο πάγκρεας, θα είναι ο πρώτος ομιλητής της διοργάνωσης ανοίγοντας το δρόμο για μία γόνιμη και εποικοδομητική διοργάνωση.

Το TEDMED Live Athens είναι μια κοινότητα ανθρώπων με στόχο και κοινό όραμα να φέρει κοντά όλους εκείνους που προέρχονται, σχετίζονται ή ενδιαφέρονται για τα θέματα υγείας. Ενδιαφέρονται για τα επιτεύγματα της ιατρικής στην εξέλιξη της ζωής, για τον αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, την κοινή πορεία ιατρικής, ηθικής και κοινωνίας, τη σημασία της πρόληψης, αλλά και της πρόσβασης όλων των ανθρώπων στις θεραπείες και στις δομές υγείας, καθώς και για τις ανάγκες της υγείας του σήμερα και του αύριο σε ένα κόσμο που γηράσκει.
Με οδηγό «Η Υγεία Μπροστά» σας περιμένουμε στο TEDMED Live Athens, στις 21 Απριλίου 2013 στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Επισκεφθείτε μας στο www.tedmedliveathens.com, συνδεθείτε μαζί μας στο facebook (facebook.com/TEDMEDLiveAthens), γίνετε μέλος του αντίστοιχου LinkedIn, Group, «ακολουθήστε» μας στο twitter (twitter.com/TEDMEDathens) και απολαύστε εικόνες απ’ όσα συμβαίνουν στο Pinterest (pinterest.com/tedmedathens)

Ο επιτυχημένος θεσμός του TEDMED Live έρχεται στην Ελλάδα από την SciCo (scico.gr). Η SciCo είναι μια μη - κερδοσκοπική οργάνωση που επικοινωνεί επιστημονικά θέματα στο κοινό μέσω καινοτόμων, διαδραστικών και ψυχαγωγικών μεθόδων. Ιδρύθηκε το 2008 και αποτελείται από επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες και ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την επιστήμη.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS