perganta

Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Ledra Mariott η επίσημη παρουσίαση της σειράς αδυνατιστικών προϊόντων Size One της Power Health, πρέσβειρα της οποίας είναι η Ελένη Πετρουλάκη-Ivic. Η γνωστή και αγαπημένη γυμνάστρια πλαισίωσε με την παρουσία της την όμορφη αυτή εκδήλωση, επισημαίνοντας την ταύτιση της δικής της φιλοσοφίας για το αδυνάτισμα και το ευ ζην με τη φιλοσοφία και τα προϊόντα της Power Health, την ελληνική εταιρεία που έχει τη χαρά να εκπροσωπεί.

 

Ekdilosi Size One

Η βραδιά τα είχε όλα. Επιστημονική ενημέρωση πάνω στις ιδιότητες, τις κλινικές μελέτες και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων Size One, παρουσίαση των διαφημιστικών ενεργειών υποστήριξης από το τμήμα Μάρκετινγκ, και βέβαια, επίσημη προβολή του τηλεοπτικού σποτ, με πρωταγωνίστριες την Ελένη Πετρουλάκη- Ivic και τη σειρά Size One.

Σε μία όμορφη και φιλική ατμόσφαιρα οι προσκεκλημένοι, Φαρμακοποιοί, Υπεύθυνες ομορφιάς & Διαφήμισης του Τύπου, καθώς και Δημοσιογράφοι απόλαυσαν τον υπέροχο μπουφέ και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, και βέβαια με δώρα, προϊόντα από το φαρμακείο της φύσης και την Power Health.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr