synthesi nazal

Το φθινόπωρο έχει έρθει και έχει φέρει μαζί του το κρυολόγημα και το μπούκωμα. Έχετε ξανά αυτήν την ενοχλητική συμφόρηση και δεν μπορείτε να αναπνεύσετε; Ο ύπνος γίνεται βασανιστήριο και εσείς προσπαθείτε να βρείτε τρόπο για να ανακουφιστείτε; Τώρα, με τα νέα ρινικά αποσυμφορητικά της FREZYDERM, NAZAL CLEANER με Ανθό Αλατιού Μεσολογγίου, μπορείτε να αναπνεύσετε ξανά, χωρίς εμπόδια.

Τα NAZAL CLEANER είναι μια ολοκληρωμένη σειρά υπέρτονων αλατούχων διαλυμάτων που όχι μόνο απελευθερώνουν την αναπνοή με φυσικό τρόπο, αλλά επιπλέον, ανακουφίζουν από τη ρινική συμφόρηση, ανάλογα με την αιτία που την προκαλεί.. Και όλα αυτά χωρίς κορτιζόνη ή άλλες φαρμακευτικές ουσίες, και χωρίς να προκαλούνται φαινόμενα εθισμού και εξάρτησης ή φαρμακευτική ρινίτιδα.

Όλα τα προϊόντα της σειράς περιέχουν χλωριούχο νάτριο που προέρχεται από εξαιρετικής ποιότητας Ανθό Αλατιού από την περιοχή του Μεσολογγίου, έναν δυσεύρετο και πολύτιμο «θησαυρό» της φύσης που βρίσκεται στην πιο αγνή και ακατέργαστη μορφή του. Κι αυτό γιατί  δεν έχει υποστεί καμία χημική επεξεργασία και δεν περιέχει καμία πρόσθετη ουσία, διατηρώντας έτσι ατόφια όλα τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που έχουν ευεργετικές ιδιότητες για τη ρινική κοιλότητα, αφού: προστατεύουν από τις ρινικές λοιμώξεις, μειώνουν τη ρινική  συμφόρηση και παρέχουν ήπια αντισηψία.

Επιπλέον, η σειρά NAZAL CLEANER είναι εμπλουτισμένη με έναν προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό δραστικών συστατικών φυσικής προέλευσης με καταπραϋντικές, αντιμικροβιακές, αποσυμφορητητικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Το NAZAL CLEANER COLD καθαρίζει τη ρινική κοιλότητα, απομακρύνει τη βλέννα, ανακουφίζει από τα συμπτώματα κρυολογήματος και ελευθερώνει την αναπνοή.

Το NAZAL CLEANER COLD SPICY είναι κατάλληλο για όσους ταλαιπωρούνται από έντονο κρυολόγημα ή υποφέρουν από ιγμορίτιδα, φλεγμονή και ιώσεις. Ελευθερώνει άμεσα την αναπνοή, απομακρύνει τη βλέννα, και ανακουφίζει από τα συμπτώματα του έντονου κρυολογήματος.

Το NAZAL CLEANER HOMEO ανακουφίζει από τα συμπτώματα κρυολογήματος και είναι συμβατό με ομοιοπαθητική αγωγή. Καθαρίζει τη ρινική κοιλότητα, απομακρύνει τη βλέννα και ελευθερώνει την αναπνοή χωρίς παράγωγα μενθόλης.

Και επειδή η ταλαιπωρημένη μύτη χρειάζεται την κατάλληλη ενυδάτωση, το NAZAL CLEANER MOIST προφυλάσσει και ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ξηρότητας της ρινικής κοιλότητας. Επίσης καταπραΰνει τον ερεθισμένο βλεννογόνο, ενισχύει την αντιμικροβιακή άμυνα του ρινικού επιθηλίου και αποτρέπει την προσκόλληση μικροοργανισμών.

Εάν η αλλεργική ρινίτιδα σας ακολουθεί σε κάθε σας βήμα… το NAZAL CLEANER ALLERGY θα σας ανακουφίσει από τα συμπτώματα και θα καταπραΰνει τη φλεγμονή.

Ταλαιπωρείστε από ιγμορίτιδα, ωτίτιδα ή ιώσεις; Το NAZAL CLEANER SINUS PROTECT, είναι η λύση που χρειάζεστε. Θα καθαρίσει τη ρινική κοιλότητα, θα ενισχύσει τη φυσική αντιμικροβιακή άμυνα του ρινικού βλεννογόνου και θα προστατεύσει από ιγμορίτιδα και ωτίτιδα μέσου ωτός.

Ό,τι και αν ταλαιπωρεί τη ρινική σας κοιλότητα, τώρα μπορείτε να το αντιμετωπίσετε με τη νέα σειρά προϊόντων ρινικής αποσυμφόρησης και ανακούφισης NAZAL CLEANER από τη FREZYDERM.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS