/HAIR FORCE

H ολοκληρωμένη σειρά́ Hair Force από́ τη FREZYDERM έχει δημιουργηθεί για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης και απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες. Αποτελείται από σαμπουάν, μονοδόσεις, λοσιόν, μάσκα και συμπλήρωμα διατροφής. Τα προϊόντα αυτά αποτελούν την ολοκληρωμένη αγωγή της FREZYDERM και καταπολεμούν τα συμπτώματα απώλειας μαλλιών, βοηθώντας την ανάκτησή τους.

 

Hair Force Shampoo Women

Hair Force Shampoo Women

Σαμπουάν που στοχεύει στην άμεση τόνωση της τρίχας με την ειδική σύνθεσή του για την αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν τη γυναικεία τριχόπτωση. Αντιμετωπίζει τόσο την εποχική όσο και τη χρόνια αντιδραστική τριχόπτωση και τα αδύναμα μαλλιά.

Hair Force Shampoo Men

Hair Force Shampoo Men

Στην ίδια σειρά συμπεριλαμβάνεται και το τριχοτονωτικό σαμπουάν ειδικό για την αντιμετώπιση της αντρικής τριχόπτωσης. Τα ενεργά συστατικά του αντιμετωπίζουν τη χρόνια και εποχική αντιδραστική τριχόπτωση, την αραίωση, την αλωπεκία, που συναντώνται στους άντρες, και τα αδύναμα μαλλιά.

Hair Force Lotion

Hair Force Lotion

Λοσιόν για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Αντιμετωπίζει την τριχόπτωση οποιασδήποτε αιτίας, την αραίωση,την εποχική αντιδραστική τριχόπτωση και τα αδύναμα μαλλιά.

Hair Force Monodose Day/Night θεραπεία τριχόπτωσης

Hair Force monodoses

Για πιο αποτελεσματική ενδυνάμωση της τρίχας, το HairForceMonodoses έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά. Αποτελεί ειδική αγωγή κατά της τριχόπτωσης, για άνδρες και γυναίκες και συμβάλλει στον έλεγχο της τριχόπτωσης από ορμονικούς παράγοντες ενώ παράλληλα ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, ενισχύει την τριχοφυΐα και παρέχει αντιφλεγμονώδη προστασία.

Hair Force Mask

Hair Force Mask

Η μάσκα μαλλιών έρχεται να εμπλουτίσει την καθημερινή αγωγή, προσφέροντας ενισχυμένη θρέψη και ενδυνάμωση με επιπρόσθετη δράση κατά του σπασίματος, χάρη στα Ceramides που περιέχει. Καθώς αντιμετωπίζει τη χρόνια και την εποχική τριχόπτωση καιτα αδύναμα μαλλιά, προσφέρει αναδόμηση της τρίχας και προστασία από το σπάσιμο.

Hair Force Caps

HairForce Caps

Τέλος, το Ηair Force Caps ολοκληρώνει την αγωγή κατά της τριχόπτωσης. Έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των πολύτιμων συστατικών, που καμιά φορά λείπουν από τον οργανισμό μας.Το ειδικό συμπλήρωμα διατροφής με μοναδικό συνδυασμό από θειούχα αμινοξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, συμβάλλει στην αύξησητης τριχοφυΐας, την ενδυνάμωση της τρίχας και τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, ενδυναμώνει τα νύχια και επαναφέρει την υγείατης επιδερμίδας ενώ παράλληλα παρέχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική προστασία.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS