pack1 2


Νέα δυναμική  διαφημιστική καμπάνια

To SUPERFOODS Ιπποφαές EUBIAS™ είναι μοναδική φυσική πηγή, πολύτιμη για τον οργανισμό μαςαπό 100% φυσικό έλαιο καρπού και 190 βιο-ενεργά συστατικά και κατέχει δίκαια την κορυφαία θέση ανάμεσα στα συμπληρώματα διατροφής.

Συμπυκνωμένα μέσα σε μία μικρή μαλακή κάψουλα που αντιστοιχεί σε 400 καρπούς ξεχωρίζουν ισχυρά αντιοξειδωτικά όπως α-, β-, και γ-καροτένιο, λυκοπένιο, ζεαξανθίνη,                   β-κρυπτοξανθίνη., λιπαρά οξέα ω-3, ω-6, ω-9, βιταµίνες σε υψηλή περιεκτικότητα, µέταλλα και 18 διαφορετικά αμινοξέα. ToSUPERFOODS Ιπποφαές EUBIASä συµβάλλει στην προστασία των κυτταρικών µεµβρανών από τις ελεύθερες ρίζες, συνεισφέρει στην αύξηση της ζωτικότητας, της αντοχής, στη βελτίωση των πνευµατικών λειτουργιών και χαρίζει λαµπερό δέρµα και µαλλιά. Κάθε µαλακή κάψουλα περιέχει 350mg έλαιο καρπού ιπποφαές. Κάθε συσκευασία περιέχει 50 µαλακές κάψουλες.

Το όνομά του οφείλεται στα στρατεύματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα οποία παρατήρησαν ότι τα άρρωστα και τραυματισμένα άλογα, που έτρωγαν τα φύλλα και τους καρπούς του φυτού ανάρρωναν γρηγορότερα, αποκτούσαν περισσότερη δύναμη, ενώ το τρίχωμά τους δυνάμωνε και γινόταν πιο λαμπερό. Το ονόμασαν ιπποφαές, που στα νέα ελληνικά σημαίνει φωτεινό, λαμπερό άλογο (ίππος: άλογο, φάος: φως, λάμψη).

Το SUPERFOODS Ιπποφαές EUBIASä, το πιο ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφή που  θα σας απογειώσει, τόσο σε υγεία όσο και σε ομορφιά, εγκαινιάζει μια νέα εποχή με εκτεταμένη διαφημιστική  παρουσία:

Ø  σε τηλεοπτικούς σταθμούς

Ø  στο διαδίκτυο (digital)

Ø  καταχωρήσεις  στον Τύπο

Η διαφημιστική καμπάνια βασίζεται σε καταξιωμένη προσωπικότητα του ελληνικού αθλητισμού, που αναδεικνύει την σωματική και πνευματική ευεξία, τις αξίες του SUPERFOODSΙπποφαές EUBIAS™”.

240/01/27.06.2016




psakellariou@superfoods.gr " >r.mita@apr.com.gr Κα Καίτη Αντωνοπούλου, k.antonopoulou@apr.com.gr " >

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr