Η εύκολη και ασφαλής λύση για επούλωση σε γδαρσίματα, κοψίματα, μικρές πληγές.

Sofargen Spray

Με σύνθημα «γιαναγιάνει», η WinMedica παρουσιάζει στην Ελλάδα το Sofargen® spray, ένα ειδικό, σύγχρονο ιατροτεχνολογικό προϊόν για την αντιμετώπιση δερματικών μικροτραυμάτων, αμυχών, γδαρσιμάτων, κοψιμάτων, επιφανειακών τραυμάτων και γενικά λύσεων της συνέχειας του δέρματος. Το Sofargen® sprayείναι φιλικό στο περιβάλλον και ιδιαιτέρως εύκολο στη χρήση, αφού μπορεί με έναν απλό ψεκασμό, να καλύψει το τραυματισμένο μέρος.

Το βασικό πλεονέκτημα του Sofargen® spray είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στην πάσχουσα περιοχή και έτσι αποτρέπει δραστικά τον κίνδυνο μικροβιακής επιμόλυνσης και επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις φάσεις επούλωσης της πληγής. Η σύνθεσή του συμβάλλει στην αποκατάσταση της βλάβης του τραυματισμένου ιστού με ασφαλή, φυσικόκαι ταχύ τρόπο.

Περιέχει δύο κύρια συστατικά, τον καολίνη (lightkaolin) και την αργυρούχο σουλφαδιαζίνη (silversulfadiazine) χάρη στα οποία:

• Δημιουργεί μηχανικό φραγμό προς τους εξωτερικούς παράγοντες.

• Διατηρεί τοτραύμα στεγνό.

• Αποτρέπει τημόλυνσητης πληγής.

• Διευκολύνει και επιταχύνει τη φυσική επούλωση.

Το Sofargen® spray αποτελεί την ιδανική λύση για την αντιμετώπιση μικροτραυμάτων και πληγών και θεωρείται απαραίτητο συμπλήρωμα του οικιακού φαρμακείου, αλλάκαι όπου υπάρχει κίνδυνος μικροατυχημάτων όπως σε αθλητικές εγκαταστάσεις, γήπεδα 5Χ5 κλπ.

Το Sofargen® spray διατίθεται στα φαρμακεία.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS