Γρήγορη Δράση & Άμεση Ανακούφιση

cordisol

Από σήμερα τα συμπτώματα που σχετίζονται με τον ερεθισμένο λαιμό και από το κρυολόγημα μπορούν να αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά, χάρη στο νέο spray για το λαιμό χωρίς αντιβίωση, Coldisol. Η νέα πρωτοποριακή σύνθεση του Coldisol, τo δραστικό συστατικό LyForte, του οποίου, αποτελείται από Lysozyme και μάραθο, είναι μια ισχυρή φυσική ενεργή άμυνα του οργανισμού εναντίον των εισπνεόμενων ή καταπόσιμων παθογόνων μικροοργανισμών, όπως είναι τα βακτήρια και οι ιοί.

Η λυσοζύμη, είναι ένα ένζυμο με βακτηριογόνο δράση, που εμφανίζεται φυσικά στον ανθρώπινο οργανσμό,αποτελεί μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος της βλεννογόνου και αποτρέπει την προσκόλληση των βακτηρίων στο φάρυγγα.

Ο μάραθος, δρα ως ασπίδα απέναντι στο κρυολόγημα και το βήχα, ηρεμεί το αναπνευστικό σύστημα και διευκολύνει την αποβολή εκκρίσεων.

Με τη χρήση του Coldisol, η μεγάλη ποσότητα λυσοζύμης που βρίσκεται φυσικά στον οργανισμό και λόγω των ιογενών ή βακτηριακών λοιμώξεων έχει μειωθεί, αποκαθίσταται. Το Coldisol, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για ενήλικες και παιδιά άνω των 4 ετών, που δεν εστιάζει στην προσωρινή μείωση των συμπτωμάτων, αλλά προσφέρει άμεση ανακούφιση μέσα σε λίγα λεπτά και γρήγορη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Τα 3 επιπλέον φυτικά συστατικά του: το μέλι από Manuka tree της Ν. Ζηλανδίας (σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Σίδνευ, μπορεί να καταπολεμήσει κάθε τύπο βακτηρίων), ο ευκάλυπτος και η μενθόλη (καταπραΰνουν και αποσυμφορούν τη βλεννογόνο), ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του Coldisol.

Το Coldisol spray, 30 ml, με 2,5% Lysozyme, είναι η αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση για τον πονόλαιμο, γιατί αποδίδει τα μέγιστα!
• Άμεση ανακούφιση από δυσφορία και ενοχλήσεις μέσα σε λίγα λεπτά
• Αποτελεσματική θεραπεία σε 3- 5 ημέρες1
• Εστιάζει ακριβώς στο σημείο του πόνου και μετάφέρεται εύκολα, χάρη στο περιστρεφόμενο ακροφύσιό του
• Καθημερινή χρήση έως 8 φορές την ημέρα από ενήλικες και παιδιά άνω των 4 ετών

Διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία, από τη PharmaSwiss Hellas Α.Ε., μια εταιρία του ομίλου Valeant.

Βιβλιογραφία:
• Archy Medical B.V. (2014) Consumer Research Coldisol
• The clinical Evaluation Report (CER) ,proprietary of Blue Archy B.V., TF Coldisol ,Date: 07-10-2015, Version: 1.6

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS