papaggeliellie

Όλο το καλοκαίρι, το δέρμα, τα μαλλιά και το σώμα μας ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, τη θάλασσα, το αλάτι, την υγρασία και φυσικά τη σωματική κόπωση. Χρειαζόμαστε λοιπόν μια ολική ανανέωση προκειμένου να επανέλθουμε άμεσα και να ενυδατώσουμε σε βάθος τον οργανισμό μας.

Όπως πολύ χαρακτηριστικά τονίζει η εντυπωσιακά όμορφη Έλλη Παπαγγελή, «Κάθε χρόνο, μετά το καλοκαίρι νιώθω έντονη αφυδάτωση στο δέρμα, στα μαλλιά και γενικότερα στον οργανισμό μου. Το Collagen Pro Active είναι το καταλληλότερο συμπλήρωμα διατροφής για μια ολική ανανέωση. Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει ένα άλλο κολλαγόνο από ψάρι, με υαλουρονικό οξύ αλλά δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Το Collagen Pro Active όμως, το εμπιστεύτηκα από την αρχή και πραγματικά η διαφορά που είδα ήταν θεαματική! Το δέρμα και τα μαλλιά μου απέκτησαν τη χαμένη τους λάμψη, τα νύχια μου έγιναν πιο δυνατά και σταμάτησα να νιώθω πόνο στις αρθρώσεις από το απαιτητικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθώ. Ένα σφηνάκι κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ, είναι το μυστικό της ομορφιάς και της υγείας μου».

Το Collagen Pro Active, το αυθεντικό κολλαγόνο, χωρίς καμία προσθήκη υαλουρονικού οξέως, γλουκοσαμίνης, χονδροϊτίνης ή οποιουδήποτε άλλου συστατικού, είναι το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής για άντρες και γυναίκες. Χαρίζει νεανικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Είναι απαραίτητο συστατικό για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών.

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro Active από το site www.collagenpower.gr 
και τη σελίδα μας στο Facebook με πάνω από 120.000 φίλους!
www.facebook.com/DrinkCollagen 

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS