ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ
ECHINACEA  VITAMIN C

 

Το νέο Συμπλήρωμα Διατροφής ΚΟΡΡΕΣ με Echinacea & Βιταμίνη C αποτελεί την πιο φυσική λύση για την πρόληψη και θεραπεία του κρυολογήματος, αλλά και την άμεση καταπολέμηση των συμπτωμάτων των εποχικών ιώσεων, ενισχύοντας την άμυνα του οργανισμού. Κεντρικός άξονας ανάπτυξης του νέου προϊόντος είναι η ήπια, υπεύθυνη προσέγγιση των θεμάτων υγείας και φροντίδας, πιστή στη φιλοσοφία ΚΟΡΡΕΣ, εστιάζοντας σε φόρμουλες φυσικής κατεύθυνσης και συστατικά του φαρμακείου με βιβλιογραφικά τεκμηριωμένη δράση.

Η οικεία φιγούρα του παππού στη συσκευασία συνδέει το νέο προϊόν με το trademark και best-seller Αρωματικό Σιρόπι για το λαιμό με Μέλι & Γλυκάνισο, λόγω της κοινής στοχευμένης δράσης τους κατά των συμπτωμάτων των χειμερινών κρυολογημάτων. Εμπνευσμένο από το θερμαντικό ρακόμελο που έφτιαχνε ο παππούς Γιώργος Κορρές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάξο, το Aρωματικό Σιρόπι υπήρξε το πρώτο προϊόν της ΚΟΡΡΕΣ.

Η εμπειρία και η πολύχρονη γνώση από τη θεραπευτική χρήση των βοτάνων στο φαρμακείο, όπου έχει τις ρίζες της η ΚΟΡΡΕΣ, οδήγησε στη δημιουργία της προϊοντικής κατηγορίας Συμπληρωμάτων Διατροφής. Εμμένοντας στην αρχή της συνέργειας των φυσικών δραστικών και της επιστημονικής έρευνας, η ΚΟΡΡΕΣ ανέπτυξε μία σειρά αποτελεσματικών και ασφαλών Συμπληρωμάτων Διατροφής με ελληνικά βιολογικά βότανα, θεραπευτικά βότανα, φυσικές πρώτες ύλες και βιταμίνες –χωρίς συνθετικά συντηρητικά, συνθετικές χρωστικές και βελτιωτικά γεύσης. Τα συστατικά ελληνικής προέλευσης, όπως η Σπιρουλίνα, προέρχονται από το δίκτυο ηθικών συνεργασιών της ΚΟΡΡΕΣ στις βιολογικές καλλιέργειες, με στόχο την ανάδειξη και αξιοποίηση της πλούσιας ελληνικής χλωρίδας, την προμήθεια εξαιρετικής ποιότητας α’ ύλων, αλλά και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

ECHINACEA & BITAMINH C ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ / ΓΕΥΣΗ ΛΕΜΟΝΙ

Συμπλήρωμα διατροφής για την πρόληψη και θεραπεία του κρυολογήματος. Εκχυλίσματα βοτάνων, βιταμίνες και μέταλλα συνδυάζονται σε μία φόρμουλα που στοχεύει στην ήπια, αλλά αποτελεσματική ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

FORMULA FACTS

ΝΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙ-ΑΦΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

ΝΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

ΝΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ

ΝΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΓΕΥΣΗΣ

ΝΟ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ

ΝΟ ΣΑΚΧΑΡΙΝΗ

ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ECHINACEA
H Echinacea Purpurea χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την πρόληψη και θεραπεία του κρυολογήματος. Είναι πλούσια σε φαινολικά παράγωγα και γλυκοσίδες. Συμβάλλει στην τόνωση των αμυντικών δυνάμεων του σώματος.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C
Η Βιταμίνη C έχει πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, συμμετέχοντας άμεσα στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών, ενώ είναι απαραίτητη τόσο για τη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού, όσο και για τη θεραπεία πλήθους ασθενειών. Συμβάλλει, επίσης, στην αποτελεσματική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στην απορρόφηση του Φυλλικού οξέος και στο σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων.

ΜΕΤΑΛΛΑ [ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ]
Οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι απόλυτα ισορροπημένα, ώστε να βελτιστοποιηθεί η συνεργιστική τους δράση. Τα μέταλλα, όπως ψευδάργυρος, σίδηρος, μαγνήσιο, κάλιο, συμμετέχουν σε πολλαπλές λειτουργίες του οργανισμού. Ειδικότερα ο Ψευδάργυρος βελτιώνει την αντιοξειδωτική δράση της Βιταμίνης C και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

ΚΟΡΡΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ/ Η ΣΕΙΡΑ

- ECHINACEA & VITAMIN C/ ΠΡΟΛΗΨΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ

- ACEROLA & VITAMIN C/ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

- SPIRULINA, VITAMINS & MINERALS/ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

- GINSENG, VITAMINS & MINERALS/ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ & ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΤΗΜΑΤΟΣ

- ROYAL JELLY, VITAMINS & MINERALS/ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ


300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr