ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΒΡΩΣΙΜΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

korres giaourti

Το νέο After-Sun Προσώπου αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας και καταπραΰνει την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο, συμβάλλοντας στην προστασία από την πρόωρη γήρανση. Παράλληλα, είναι ιδανικό για τις επιδερμίδες, και δη τις ευαίσθητες, που «απαιτούν» ενυδατική και καταπραϋντική φροντίδα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

 

Πρόκειται για μία κρέμα-gel με επανορθωτικές ιδιότητες, για βαθιά ενυδάτωση και άμεση αίσθηση φρεσκάδας στο πρόσωπο. Τα φυσικά δραστικά συστατικά της φόρμουλας, όπως βρώσιμο Γιαούρτι, Αλόη, φυσικοί πολυσακχαρίτες, εκχυλίσματα Γλυκόριζας και Willowherb, συνθέτουν μία φόρμουλα με κλινικά αποδεδειγμένη άμεση, καταπραϋντική και ενυδατική δράση.

ΑΛΗΘΙΝΟ ΒΡΩΣΙΜΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Η χρήση πραγματικού, βρώσιμου Γιαουρτιού σε καλλυντική φόρμουλα υπήρξε μία συνειδητή επιλογή, προκειμένου να μεταφερθούν όλες οι ιδιότητες και η απαλή υφή του στο τελικό προϊόν. Το βρώσιμο Γιαούρτι αποτελεί φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ & ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

- ΒΡΩΣΙΜΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ [ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ] Ως φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και καταπραΰνει άμεσα την κοκκινίλα [ερύθημα].

- ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΙΑ Πλούσιο σε φλαβόνες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες, καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, ενώ προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε πολυσακχαρίτες που δεσμεύουν την υγρασία.

- ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΡΩΜΗΣ & A-BISABOLOL Προσφέρουν ισχυρή καταπραϋντική, αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση.

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΓΗΡΑΝΣΗ

- ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΛΟΗΣ & ΠΟΛΥΣΑΚΧΑΡΙΤΕΣ Συμβάλλουν στη μείωση των ορατών σημαδιών γήρανσης, διεγείρουν την ανανέωση των κυττάρων, ενώ έχουν αντιοξειδωτικές, ενυδατικές και απαλυντικές ιδιότητες.

- ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΓΛΥΚΟΡΙΖΑΣ & WILLOWHERB Διαθέτουν αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή, συμβάλλουν στην προστασία από την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. 

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr