Calendula

Η κρέμα Καλέντουλα ΙΑΜΑ περιέχει το καθαρό και πλήρες εκχύλισμα καλέντουλας (δρόγης). Διαφοροποιούμαστε επιτυγχάνοντας τη συνολική αξιοποίηση των συστατικών του φυτού, χρησιμοποιώντας εκχύλισμα με υπερκρίσιμο υγρό CO2. Με αυτόν τον τρόπο παραλαμβάνονται επιπλέον συστατικά όπως τα καροτενοειδή με την αντιοξειδωτική τους δράση (χρώμα), καθώς και το αιθέριο έλαιο (οσμή).


Πού μας είναι χρήσιμη
Αναφερόμενοι στην κρέμα Καλέντουλα ΙΑΜΑ, δεν περιοριζόμαστε στις κλασσικές ενδείξεις της αντιμετώπισης απλώς του ερεθισμένου δέρματος, όπως με κάθε άλλη κρέμα καλέντουλα, αλλά έχουμε στα χέρια μας ένα προϊόν κατάλληλο για περιποίηση χεριών, περιποίηση και ενυδάτωση ταλαιπωρημένης επιδερμίδας, απλά εγκαύματα, εκζέματα, ατοπική δερματίτιδα, δήγματα εντόμων, συγκάματα, καθώς και μία άριστη βρεφική κρέμα. Περιέχοντας προβιταμίνη Β5 5%, ήδη περιλαμβάνει και όλες τις ευεργετικές δράσεις μιας κρέμας πανθενόλης.

Σύνθεση
Η σύνθεση της κρέμας βασισμένη σε φυσικά συστατικά, ακολουθεί όλους τους σύγχρονους κανόνες και απαιτήσεις της επιστήμης, για ένα ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν.
Συνοδά συστατικά όπως πανθενόλη, βισαβολόλη, εκχύλισμα Centella asiatica και Boswellia serata αλλά και η ευαπορρόφητη υφή της, συντελούν στην αξιοποίηση της ως κρέμα καθημερινής επιλογής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.iama.gr/iama/default.htm
 
300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr