KorresLogoM

Δύο νέες αφίξεις στη συλλογή αρωμάτων ΚΟΡΡΕΣ –το διακριτικά απαλό, σχεδόν μυστικιστικά εκλεπτυσμένο VELVET ORRIS/VIOLEΤ/WHITE PEPPER και το κλασσικά αρρενωπό MOUNTAIN PEPPER/BERGAMOT/CORIANDER με έντονο ξυλώδη χαρακτήρα.

Αρωματικά μείγματα που ισορροπούν ανάμεσα στην πολυτέλεια και στην απλότητα, στο σύγχρονο και στο κλασικό.

VELVETORRIS VIOLET WHITEPEPPER
Το VELVET ORRIS/VIOLEΤ/WHITE PEPPER, θηλυκό άρωμα γλυκών ανθών με oriental προσανατολισμό μέσα από τον εξεζητημένο συνδυασμό των Ίριδα, Βιολέτα, Cranberry, Χαβιάρι και Πορτοκάλι.

M.PEPPER BERGAMOT CORIANDER
Το MOUNTAIN PEPPER/BERGAMOT/CORIANDER ένα διαχρονικό ανδρικό άρωμα που εκπέμπει τη στιβαρότητα του ξύλου, ανάμεσα σε νότες από Περγαμόντο, Κορίανδρο, Λεβάντα, Δαμάσκηνο και Μήλο.

Συνθέσεις υψηλής αρωματοποιίας, οι δύο νέες αφίξεις, όπως και τα υπόλοιπα αρώματα της συλλογής, δανείζονται το όνομά τους από τις κυρίαρχες νότες τους, ενώ η έμπνευσή τους προέρχεται και πάλι από τη φύση. Καρυκεύματα, καρποί και φρούτα, άνθη και ξύλο. Αγαθά της φύσης, αλλά και πολύτιμα εμπορεύματα άλλων εποχών, η αξία των οποίων προσομοιάστηκε συχνά με το χρυσό.

Η φυσική κατεύθυνση είναι κοινός παρoνομαστής της σειράς Άρωμα ΚΟΡΡΕΣ –φόρμουλες χωρίς phthalates, polycyclic-musk compounds [PCM] και nitro-musks, ουσίες χαρακτηριστικές στους διαλύτες και στα σταθεροποιητικά μέσα [fixatives] των αρωμάτων και γνωστές για την υψηλή πιθανότητα πρόκλησης ερεθισμών, τη συσσώρευσή τους στον ανθρώπινο οργανισμό και τη μη βιο-αποικοδομησιμότητά τους. Ως μέσο συντήρησης των αρωμάτων έχει επιλεγεί το φυσικό αντιοξειδωτικό και συντηρητικό, Rosmarinus officinalis.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr