KorresLogoM

Γλυκόπικρες νότες Περγαμόντου και καρποί Αχλαδιάς συνθέτουν το άρωμα της νέας σειράς περιποίησης σώματος.
ΚΟΡΡΕΣ, Αχλάδι-Περγαμόντο. Αναζωογονητική διάθεση, καθώς το εσπεριδοειδές των αντιθέσεων συναντάει το φρουτώδες άρωμα του Αχλαδιού στο Αφρόλουτρο και Body Milk της νέας σειράς.


ΑΧΛΑΔΙ-ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ

axladi pergamonto afroloutro
Αφρόλουτρο με βιολογικά εκχυλίσματα Αλθαίας & Ελίχρυσου, που διαθέτουν ενυδατική δράση, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Οι πρωτεΐνες Σιταριού σχηματίζουν προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα, διατηρώντας σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης. Η Αλθαία περιέχει ουσίες με καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες, ενώ ο Ελίχρυσος, πλούσιος σε τανίνες, φλαβονοειδή και φυτοστερόλες, ενυδατώνει και ανακουφίζει από ερεθισμούς.
Δερματολογικά ελεγμένο


ΑΧΛΑΔΙ-ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ BODY MILK

axladi pergamonto BODY MILK
Body Milk με βιολογικό Αμυγδαλέλαιο ελληνικής παραγωγής από τις περιοχές της Θεσσαλίας και Μακεδονίας, πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, πηγή ενέργειας για την επιδερμίδα. Το Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικός ενυδατικός και μαλακτικός παράγοντας, ενώ προσφέρει βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα. Το βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης ενυδατώνει και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος. Η προβιταμίνη Β5, το βούτυρο Karité και τα βιολογικά εκχυλίσματα Αλθαίας και Ελίχρυσου, προσφέρουν σημαντική ενυδατική, μαλακτική και καταπραϋντική δράση.

Το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο προέρχεται από το δίκτυο «ηθικών» συνεργασιών της ΚΟΡΡΕΣ, με στόχο να ενισχυθεί η εγχώρια παραγωγή βιολογικών προϊόντων, αλλά και να αναδειχθούν οι μοναδικές ιδιότητες των ελληνικών βοτάνων. Βιοκαλλιεργητές από όλη την Ελλάδα συνεργάζονται υπό όρους συμβολαιακής γεωργίας με την εταιρεία, η οποία τους εκπαιδεύει και παρέχει την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη στις βιολογικές καλλιέργειες.
Δερματολογικά ελεγμένο

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS