Vivimind packshot

Η φαρμακευτική εταιρεία Integris Pharma βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την κυκλοφορία του νέου της προϊόντος, Vivimind® (εντεροδιαλυτά δισκία ομοταυρίνης 50 mg).
Το Vivimind® είναι ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής, υπό μορφή δισκίων, που συμβάλλει στην προστασία της λειτουργίας της μνήμης. Είναι πατενταρισμένο προϊόν με κύριο συστατικό την ομοταυρίνη, ένα αμινοξύ που βρίσκεται σε ορισμένα είδη θαλάσσιων φυκών. Η ομοταυρίνη έχει μελετηθεί σε ασθενείς με νόσο Alzheimer, αλλά και σε φυσιολογικά ηλικιωμένα άτομα (χωρίς άνοια) και έχει βρεθεί ότι υποστηρίζει τη λειτουργία μιας περιοχής του εγκεφάλου, τον ιππόκαμπο, που σχετίζεται με τη μνήμη και τη γνώση.

Το Vivimind® έχει δοκιμαστεί σε περισσότερα από 2.000 άτομα, σε ιατρικά κέντρα της Ευρώπης, της Αμερικής και του Καναδά, στα πλαίσια κλινικών μελετών για τη νόσο Alzheimer.
Οι κλινικές μελέτες έδειξαν ότι το Vivimind®:
• έχει νευροπροστατευτικές ιδιότητες, αφού συνδέεται με τις πρωτεϊνες του αμυλοειδούς και μειώνει τη συσσσώρευση και την τοξική επίδρασή τους στον εγκέφαλο,
μπορεί να προστατέψει τον ιππόκαμπο (περιοχή-κλειδί για τις λειτουργίες της μνήμης και της μάθησης), αφού επιβραδύνει το ρυθμό με τον οποίο ατροφεί στην πάροδο του χρόνου, και
• είναι ασφαλές, καλά ανεκτό και δεν προκαλεί αξιοσημείωτες μεταβολές στις κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις ατόμων που είναι ταυτόχρονα σε αγωγή με φάρμακα κατά του Alzheimer.

Η προτεινόμενη ημερήσια δόση για ενήλικες είναι 1-2 δισκία, 2 φορές την ημέρα, πρωϊ και βράδυ.

Το Vivimind® διατίθεται στα φαρμακεία στη συσκευασία των 30 δισκίων και η κεντρική διάθεση γίνεται από την εταιρεία ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε, τηλ. 2105199200 (εσωτ. 217-219).
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προϊόντος www.vivimind.gr ή επικοινωνείστε με την εταιρεία μας στο τηλ. 210 8778240.


H Integris Pharma είναι μια νέα, Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των γενόσημων φαρμάκων, αλλά και των καινοτόμων θεραπειών για παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος. Στελεχώνεται από επιστημονικό προσωπικό με πολύχρονη θητεία στη φαρμακευτική αγορά και ειδικότερα σε παθήσεις και φάρμακα που εστιάζονται στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Στόχος της είναι η ουσιαστική συμβολή στην προσπάθεια του ιατρικού κόσμου για τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών που πάσχουν από ψυχιατρικά και νευρολογικά νοσήματα.

Το Vivimind ® ως συμπλήρωμα διατροφής, δεν υποκαθιστά την ισοοροπημένη διατροφή και διατίθεται μόνο από τα φαρμακεία.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΦ: 24610/3-4-2012

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS