ΣΥΣΦΙΓΚΤΙΚΗ, LIFTING & ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

peykh SERUM

Ένα πανίσχυρο φυσικό serum ολικής αναδόμησης, βασισμένο σε βραβείο ΝΟΜΠΕΛ /
Κλινικά αποδεδειγμένο αποτέλεσμα σύσφιγξης στο 100% των γυναικών

Η συσφιγκτική & αντιρυτιδική σειρά ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ επεκτείνεται με το νέο Serum Προσώπου ολικής αναδόμησης, για όλους τους τύπους δέρματος –ένα πανίσχυρο φυσικό serum που ενσωματώνει μία παγκόσμια καινοτομική τεχνολογία βασισμένη σε βραβείο ΝΟΜΠΕΛ. Πρόκειται για το πιο δραστικό φυσικό προϊόν αντιγήρανσης της ΚΟΡΡΕΣ με πολλαπλή δράση, χάρη στη συνέργεια εξειδικευμένων δραστικών συστατικών:

1. σύσφιγξη
2. άμεσο lifting
3. επαναφορά όγκου
4. μείωση των ρυτίδων
5. δράση κατά των κηλίδων
6. αύξηση της ελαστικότητας & βελτίωση της υφής του δέρματος
7. βαθιά ενυδάτωση

Κλινικές μελέτες με εξαιρετικά αποτελέσματα υπογραμμίζουν τις μοναδικές ιδιότητες του νέου προϊόντος, μεταξύ των οποίων η επιβεβαίωση από δερματολόγους της συσφιγκτικής δράσης στο 100% των γυναικών, επισφραγίζοντας την πρωτοποριακή προσέγγιση της ΚΟΡΡΕΣ στον απαιτητικό τομέα της αντιγηραντικής φροντίδας μέσα από το συνδυασμό πρωτογενούς επιστημονικής έρευνας, εξειδικευμένων φυσικών δραστικών και τεχνολογίας αιχμής.

Η σειρά ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ, συνδυάζοντας μια παγκόσμια καινοτομία βασισμένη σε βραβείο ΝΟΜΠΕΛ [ενίσχυση του πρωτεασώματος με το ισχυρό φλαβονοειδές Κερσετίνη] με νέα έρευνα για σύσφιγξη με φυσικά συστατικά, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη φυσική λύση αντιγήρανσης μέσα από 4 συστήματα δράσης: σύσφιγξη & ανόρθωση περιγράμματος προσώπου/ άμεσο lifting/ επανόρθωση ρυτίδων/ ενυδάτωση & λάμψη.

H νέα μελέτη του Εργαστηρίου Έρευνας ΚΟΡΡΕΣ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιολογίας/ Εργαστήριο Κυτταρικού Πολλαπλασιασμού & Γήρανσης του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “Δημόκριτος” απέδειξε την εξειδικευμένη, ισχυρή δράση των πολυφαινολών από Μαύρη Πεύκη [Επιγαλλοκατεχίνη] στη ρύθμιση της λειτουργίας των μεταλλοπρωτεϊνασών [MMPs] και συνεπώς στη διατήρηση της αρτιότητας του συνδετικού ιστού της επιδερμίδας.

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ/ ΣΥΣΦΙΓΞΗ
Το εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, σε συνδυασμό με καθαρή πολυφαινόλη Επιγαλλοκατεχίνη, προστατεύει και ενδυναμώνει το συνδετικό ιστό της επιδερμίδας, ενισχύοντας τη σύσφιγξη και την ανθεκτικότητά της.

ΣΥΣΦΙΓΞΗ
Το φυσικό Εξαπεπτίδιο 11 συσφίγγει την επιδερμίδα και αυξάνει την ελαστικότητά της. Πρόκειται για το 1ο φυσικό πολυπεπτίδιο με ισχυρή συσφιγκτική δράση.

ΜΕΙΩΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ
Το ισχυρό αντιοξειδωτικό φλαβονοειδές Κερσετίνη διατηρεί τη ζωτικότητα των κυττάρων και βελτιώνει τη μορφολογία τους, δρώντας ενάντια στις ρυτίδες.

ΑΜΕΣΟ LIFTING
Πολυσακχαρίτες από Βρώμη προσφέρουν άμεση αίσθηση lifting και δρουν ενάντια στη χαλάρωση.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΟΓΚΟΥ
Ο δραστικός παράγοντας από Μαύρο Τσάι αυξάνει τα λιπώδη κύτταρα και αποκαθιστά τον “όγκο” της επιδερμίδας.

ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ
Οι πρωτεΐνες από το εκχύλισμα Brassica napus μειώνουν τα επίπεδα μελανίνης, περιορίζοντας την ένταση και το μέγεθος των πανάδων, ενώ, παράλληλα, επαναφέρουν τη λάμψη στην επιδερμίδα.

ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Ο συνδυασμός Υαλουρονικών οξέων μικρού και μέσου μοριακού βάρους εξασφαλίζει πλούσια ενυδάτωση σε όλες τις στιβάδες της επιδερμίδας, ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΗΣ
Οι φυτικές ίνες από Σόγια, πλούσιες σε γλυκοπεπτίδια, δρουν στοχευμένα στην αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και επαναφέρουν την ομοιογενή υφή στην επιδερμίδα.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ
Φυσικοί πολυσακχαρίτες μαγιάς ενισχύουν τους μηχανισμούς αυτοπροστασίας της επιδερμίδας ενάντια στο οξειδωτικό στρες και την UV ακτινοβολία.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
Φυσικοί ολιγοσακχαρίτες ενισχύουν τη σύνθεση υαλουρονικού οξέος και ελαστίνης και βελτιώνουν την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας.

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΔΡΑΣΗ
ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ ΣΥΣΦΙΓΚΤΙΚΟ, LIFTING & ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΟ SERUM ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ


IN VIVO ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ / 84 ΗΜΕΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
- 24% μείωση του όγκου των ρυτίδων
- 13% μείωση του βάθους των ρυτίδων


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓOY / 84 ΗΜΕΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
- Ο δερματολόγος κατέγραψε αποτέλεσμα σύσφιγξης, ομοιομορφία τόνου και ενισχυμένη απαλότητα δέρματος στο 100% των γυναικών
- Ο δερματολόγος κατέγραψε μείωση των ρυτίδων σε ποσοστό 80% των γυναικών


ΑΥΤΟ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
- 95% των γυναικών θα αντικαθιστούσε το serum της επιλογής του με αυτό της σειράς Μαύρη Πεύκη από τον πρώτο κιόλας μήνα χρήσης


ΑΥΤΟ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ / 84 ΗΜΕΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
- 100% των γυναικών παρατήρησε
- σύσφιγξη του δέρματος
- αποτέλεσμα lifting
- μείωση των ρυτίδων
- βελτιωμένη ελαστικότητα δέρματος
- ομοιομορφία τόνου επιδερμίδας
- ενισχυμένη λάμψη & βελτιωμένη υφή δέρματος
- 90% των γυναικών παρατήρησε ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr