ΝΕΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ / ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΩΣ 97,1%

LOGO KORRES2


Μια νέα κατηγορία για τις ιδιαίτερες και αυξημένες ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος παρουσιάζει η ΚΟΡΡΕΣ, συνδυάζοντας τη γνώση του Φαρμακείου με κλινικές μελέτες σε φυσικά δραστικά. Η νέα, φυσική σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος απευθύνεται στο ευαίσθητο/ δυσανεκτικό και στο ευαίσθητο/ λιπαρό δέρμα.

Με την επιστημονικά τεκμηριωμένη δράση εξειδικευμένων φυσικών δραστικών συστατικών “απαντά” σε συμπτώματα, όπως ξηρότητα, αφυδάτωση, αίσθηση “τραβήγματος”, ερεθισμοί, κνησμός για το ευαίσθητο/ δυσανεκτικό δέρμα ή τάση για ατέλειες, αυξημένη έκκριση σμήγματος, έντονη γυαλάδα, διεσταλμένοι πόροι, μη-λεία όψη για το ευαίσθητο/ λιπαρό δέρμα. Το υψηλό ποσοστό φυσικού περιεχομένου, η μοναδική συνέργεια των επιλεγμένων δραστικών, η απουσία ερεθιστικών παραγόντων -όπως σαπούνι, SLES, χρωστικές- και η αποδεδειγμένη δράση βάσει κλινικών μελετών εγγυώνται την αποτελεσματικότητα της νέας εξειδικευμένης σειράς περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα.


ΚΟΡΡΕΣ SENSITIVE Η ΣΕΙΡΑ


ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ / ΔΥΣΑΝΕΚΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ

ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ & ΒΕΤΑΪΝΗ

Το ευαίσθητο/ δυσανεκτικό δέρμα απαιτεί ήπια μέσα καθαρισμού και παράλληλα βαθιά ενυδάτωση. Το νέο Απαλό Υγρό Καθαρισμού για πρόσωπο και σώμα και η Μαλακτική Κρέμα Σώματος, με κεντρικά συστατικά το βιολογικής καλλιέργειας κρητικό Τσάι του Βουνού και τη Βεταϊνη και ποσοστό φυσικού περιεχομένου 90,7% και 97,1% αντίστοιχα, λειτουργούν συνδυαστικά, προσφέροντας αντιοξειδωτική, καταπραϋντική και ενυδατική δράση και εξασφαλίζοντας την ομαλή "συμπεριφορά" του συγκεκριμένου τύπου δέρματος.


ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ & ΒΕΤΑΪΝΗ ΑΠΑΛΟ ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ [ΠΡΟΣΩΠΟ & ΣΩΜΑ]

apalo ygro katharismou
Ιδανικό για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο και σώμα, προσφέρει ήπιο καθαρισμό που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και ανακουφίζει από ερεθισμούς.

ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ & ΒΕΤΑΪΝΗ ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

malaktiki somatos
Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και μείωση των ερεθισμών. Απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

 

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ / ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ

ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ & ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ

Η απομάκρυνση του υπερβολικού σμήγματος χωρίς την καταστροφή του υδρολιπιδικού φιλμ του δέρματος, είναι η βάση της φροντίδας του ευαίσθητου/ λιπαρού δέρματος με τάση για ατέλειες. Το νέο Ρυθμιστικό Υγρό Καθαρισμού για το πρόσωπο και το σώμα, με ποσοστό φυσικού περιεχομένου 90,1%, αξιοποιεί τη δύναμη των φυσικών συστατικών για βαθύ καθαρισμό, περιορισμό των ατελειών, μείωση της έκκρισης σμήγματος και της γυαλάδας και ενυδάτωση, με την αντισηπτική προστασία του Φασκόμηλου και τις απολεπιστικές ιδιότητες του Σαλικυλικού οξέως στην “πρώτη γραμμή”.


ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ & ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ [ΠΡΟΣΩΠΟ & ΣΩΜΑ]

rythmistiko ygro katharismou

Ιδανικό για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο και σώμα, προσφέρει βαθύ καθαρισμό που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS