630x280 e-PhM banner

Από τον κ. Μάρκο Η. Τσόγκα, Επίκουρο Καθηγητή, Επιστημονικό Υπεύθυνο Προγράμματος

Το Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον πολυσήμαντο κλάδο των Υπηρεσιών Υγείας, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Διοίκηση Φαρμακείου.

Φιλοδοξία του Diploma in Pharmacy Management είναι να καλύψει τις επιμορφωτικές ανάγκες του σύγχρονου φαρμακοποιού στον χώρο της αποτελεσματικής Οργάνωσης ενός φαρμακείου και της επιτυχούς Διοίκησής του. Είναι γεγονός ότι τόσο οι σύγχρονες συνθήκες ανταγωνισμού, όσο και οι ραγδαίες εξελίξεις στην ευρύτερη αγορά του φαρμάκου, επιτάσσουν την άρτια εκπαίδευση του επιστήμονα φαρμακοποιού με γνώσεις, δεξιότητες και εργαλεία που αναγκαιούν για την ορθολογική διαχείριση των λειτουργιών ενός φαρμακείου.

Για τον σκοπό αυτό καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε αξιοποιώντας όλο το φάσμα των δυνατοτήτων των σύγχρονων τεχνολογιών μάθησης, να προσφερθεί μία μαθησιακά πλούσια και επιστημονικά άρτια εκπαιδευτική εμπειρία. Στόχος η αμεσότητα των Πανεπιστημιακών διαλέξεων και ο πλουραλισμός των σύγχρονων εποπτικών μέσων για κάθε συμμετέχοντα, απαλείφοντας γεωγραφικές και χρονικές αποστάσεις.

Με το Diploma in Pharmacy Management ξεκινά ένα εκπαιδευτικό ταξίδι που έχει ετοιμάσει για εσάς το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, προσφέροντας μία ελάχιστη όαση ίασης της άγνοιας που μας περιβάλει.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr