#9: Business Plan Φαρμακείου

peace love pharmacyggggg pharmacist throw pillow
 
από τη Σοφία Κούνουπα ΗΝD, BA, MBA Candidate
It’s not goodbye… It’s, see you later!


Με το άρθρο αυτό, ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος της στήλης Marketing & the Pharmacist, καθώς η γράφουσα θα πρέπει άπο Candidate MBA, όπως λέει ο τίτλος, να γίνει κανονικό MBA οπότε ο χρόνος περιορίζεται σημαντικά.

Όπως λέω και πιο πάνω όμως, δεν είναι αντίο.. θα είμαι κοντά σας και πολύ πιο “ζωντανά” μέσω διαφόρων καινούριων δραστηριοτήτων που ετοιμάζει για σας το pharmacorner.gr και που θα ανακοινωθούν σύντομα, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Στο θέμα μας…

Ο βασικότερος σκοπός αυτής της στήλης, είναι να δείξει στον φαρμακοποιό συγκεκριμένα εργαλεία μάρκετινγκ ώστε να μπορέσει ο ίδιος, σύμφωνα με την στρατηγική που έχει επιλέξει, να δημιουργήσει ένα business plan το οποίο θα δείχνει ξεκάθαρα τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να είναι όσο πιο πετυχημένος γίνεται ο σχεδιασμός..

Επειδή όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχια, σας αφήνω με μία παρουσίαση την οποία μπορείτε να κατεβάσετε εδώ και η οποία φτιάχτηκε συγκεκριμένα για φαρμακοποιούς και δείχνει όσο πιο αναλυτικά γίνετα όσα επικοινωνούσε η στήλη αυτό τον καιρό. Ουσιαστικά πρόκειται για την βήμα-βήμα διαδικασία δημιουργίας business plan φαρμακείου.

Καλή επιτυχία σε κάθε σας επιδίωξη και εις το επανειδείν!
300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS