ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΘ. Κ. ΔΕΜΕΤΖΟΥ 2022 1024x724

Κυκλοφόρησε το σύγγραμμα του Καθηγητή του Τμήματος Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ, Κ. Δεμέτζου, με τίτλο: “Σύγχρονη Φαρμακευτική Νανοτεχνολογία. Βασικές αρχές και πρακτικές εφαρμογές” από τις Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου Α.Ε.

Το σύγγραμμα “Σύγχρονη Φαρμακευτική Νανοτεχνολογία. Βασικές αρχές και πρακτικές εφαρμογές” περιλαμβάνει νέα επιστημονικά δεδομένα, βασισμένα σε πρόσφατες βιβλιογραφικές αναφορές και ερευνητικές προσπάθειες, καθώς και σε εκτενείς και εις βάθος περιγραφές των νέων θεραπευτικών προϊόντων αλλά και των νέων καινοτόμων εμβολίων.

Η βιοηθική, ο κώδικας δεοντολογίας στους τομείς των νανοεπιστημών, το ρυθμιστικό πλαίσιο, οι κλινικές μελέτες, η φαρμακοεπαγρύπνηση, η βιο- και νανο-τοξικότητα, σε διεθνείς εγκριτικοί οργανισμοί, καθώς και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αναφέρονται επίσης στη νέα έκδοση.

Το βιβλίο περιλαμβάνει περισσότερες από 200 εικόνες αλλά και πολλές φωτογραφίες ηλεκτρονικής μικροσκοπίας νανοσωματιδίων. Επίσης, 50 πίνακες με σύγχρονα δεδομένα σε νανοτεχνολογικά προϊόντα υγείας και σε εμβόλια. Περιέχονται περισσότερες από 200 βιβλιογραφικές αναφορές και ιστότοποι, που τεκμηριώνουν τις εξελίξεις στη σύγχρονη φαρμακευτική νανοτεχνολογία.

Τα παραρτήματα του βιβλίου αναφέρονται λεπτομερώς στην παρασκευή και στην αξιολόγηση των θεραπευτικών νανοσωματιδίων. Οι ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης και οι απαντήσεις τους στο τέλος του βιβλίου δίνουν τη δυνατότητα στον αναγνώστη να ελέγξει κατά πόσο έχει κατανοήσει τις έννοιες που το βιβλίο πραγματεύεται.

Πηγή: https://hub.uoa.gr/new-book-by-demetzos-modern-pharmaceutical-nanotechnology/ 

300x300 4o PanMakThrak
300x300 Clawback 22 webBanner
Piktocare Banner 300x300
vian
300x300 webinars 2022

Flash not installed.

dynamiki

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr