photo 1cnew

Όπως αναφέρει ενημέρωση από τον ΠΦΣ προς τους φαρμακευτικούς συλλόγους "Με στόχο την πληρέστερη και εγκυρότερη ενημέρωση που αφορά τη συνεργασία μας με τον ΕΟΠΥΥ, σας αποστέλλουμε έναν χρήσιμο Οδηγό ο οποίος περιλαμβάνει τις πιο συχνές Ερωτήσεις μαζί με τις απαντήσεις τους. Ο τρόπος εκτέλεσης  και υποβολής  των γνωματεύσεων των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων έχει γίνει εξαιρετικά σύνθετος. Ο Οδηγός που σας αποστέλλουμε θα αποτελέσει σημαντικό βοήθημα στις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι με το e-ΔΑΠΥ.

Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να σταλεί σε όλους τους Φαρμακοποιούς – μέλη  των Συλλόγων, τόσο εντύπως όσο και ηλεκτρονικά με ταυτόχρονη αποστολή ενημερωτικού sms. 

Τυχόν παρατηρήσεις, προσθήκες, συμπληρώσεις του οδηγού που έχετε στα χέρια σας είναι αυτονοήτως ευπρόσδεκτες, για τη συνεχή επικαιροποίηση του Οδηγού αυτού.

Ευχαριστούμε όλους τους Συναδέλφους που συνέβαλαν στη σύνταξη και στη διατύπωση των ερωτημάτων και απαντήσεων του ενημερωτικού  αυτού εντύπου.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος προτίθεται να προχωρήσει στην σύνταξη παρομοίων Οδηγών με χρήσιμα θέματα (πχ Φορολογικά) που ενδιαφέρουν τους Φαρμακοποιούς  με στόχο την διευκόλυνση και την ενημέρωση τους σε θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στα φαρμακεία τους".

Οδηγός ερωτήσεων - απαντήσεων για τη σύμβαση ιατροτεχνολογικών προϊόντων

 

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS