600x332 webinars 2023

Για 11η συνεχή χρονιά, το ΙΔΕΕΑΦ και ο ΠΦΣ υλοποιούν το πρόγραμμα διαδικτυακών σεμιναρίων για φαρμακοποιούς (webinars), μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας www.ideeaf.gr.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια αυτά, αποτελούν το πιο μαζικό και επιτυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για φαρμακοποιούς, με εγγεγραμμένα μέλη που ξεπερνούν τα 11.500, ενώ το κάθε σεμινάριο παρακολουθούν κατά μέσο όρο περισσότεροι από 3.000 μοναδικοί χρήστες.

Φέτος προγραμματίζονται τουλάχιστον 20 σεμινάρια, για το χρονικό διάστημα Απρίλιος-Δεκέμβριος 2023, με ενδιαφέρουσα θεματολογία, κατανεμημένη σε 4 ενότητες:

  • Πρόληψη & φαρμακείο
  • Διαχείριση ασθενών με χρόνια προβλήματα
  • Περιποίηση δέρματος
  • Λειτουργία φαρμακείου

Κάθε σεμινάριο μοριοδιοτείται με 1 μόριο συνεχιζόμενης εκπαίδευσης από το ΙΔΕΕΑΦ.

Το εναρκτήριο σεμινάριο θα διεξαχθεί σε ζωντανή μετάδοση την Τετάρτη 5 Απριλίου, στις 15:00, με θέμα «Ροδόχρους Νόσος». Την έναρξη της φετινής εκπαιδευτικής περιόδου θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του ΙΔΕΕΑΦ και Α’ Αντιπρόεδρος του ΠΦΣ κ. Σεραφείμ Ζήκας.

Ομιλητές του σεμιναρίου θα είναι οι κ.κ.:

- Dr Αντώνιος Κανελλέας MD, PhD, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

- Τόλης Γιακουμάκης, Επιστημονικός Διευθυντής L’Oreal Dermatological Beauty

Χορηγός του σεμιναρίου είναι η L’Oreal Dermatological Beauty.

300x300 copy
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr