FB COVER PSEF22 02

Με τη συμμετοχή ομιλητών, καθηγητών Φαρμακευτικής και Ιατρικής από τα 3 Τμήματα Φαρμακευτικής της χώρας και από Ιατρικές Σχολές, καθώς και διακεκριμένων επιστημόνων υγείας, θα πραγματοποιηθεί το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής, στις 21 & 22 Μαΐου 2022.

Το συνέδριο διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ, του Τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, του Τμήματος Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Τόσο η θεματολογία του, όσο και οι επιφανείς ομιλητές που συμμετέχουν, παρέχουν στους φαρμακοποιούς-συνέδρους τις εφαρμοσμένες και επικαιροποιημένες γνώσεις που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της καθημερινής άσκησης του λειτουργήματός τους.

Φέτος στο συνέδριο θα πραγματοποιηθούν

  • 3 στρογγυλά τραπέζια

«Πρώτες Βοήθειες στο Φαρμακείο», υπό την προεδρία του Dr. Αντώνιου Αυγερινού, Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

«Προκλήσεις και προοπτικές στην ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων για τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου», υπό την προεδρία του κ. Ιωάννη Βιζιριανάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή Μοριακής Φαρμακολογίας και Φαρμακογονιδιωματικής, Τομέας Φαρμακογνωσίας-Φαρμακολογίας, Τμήμα Φαρμακευτικής ΑΠΘ.

«Η συμβολή του φαρμακοποιού στην αντιμετώπιση οδοντιατρικών θεμάτων», υπό την προεδρία του κ. Κωνσταντίνου Κούγια, Χειρουργού Οδοντιάτρου, Προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

  • Ενότητα με θέμα «Η αντιμετώπιση των αλλεργικών παθήσεων στην καθημερινή πράξη» στην οποία συμμετέχουν οι κ.κ. Αργύρης Μανίκας, Ειδικός Αλλεργιολόγος, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Αλλεργιολογικού Τμήματος του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, και Δημήτρης Πετράκης, Ειδικός Αλλεργιολόγος Παίδων και Ενηλίκων.

  • Και 11 ομιλίες Καθηγητών από τα 3 Τμήματα Φαρμακευτικής (ΑΠΘ, ΕΚΠΑ και Πανεπιστημίου Πατρών)

Οι φαρμακοποιοί που θα συμμετέχουν στο συνέδριο θα μοριοδοτηθούν με 12 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης φαρμακοποιών από το ΙΔΕΕΑΦ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

Οργάνωση: NOUFIO Communication Services

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS