1780x750 PharmaPoint 21

Σε μια χρονιά με ιδιαίτερο χαρακτήρα, το PHARMA point δίνει το δικό του «ΠΑΡΩΝ»! Η μεγάλη φαρμακευτική εκδήλωση αποκτάει φέτος ξεχωριστό χαρακτήρα, ΔΙΑ-φορετικό, ΔΙΑ-δραστικό, ΔΙΑ-δικτυακό και απευθύνεται στους φαρμακοποιούς όλης της Ελλάδας, τους φοιτητές Φαρμακευτικής, τους εκπροσώπους της φαρμακευτικής βιομηχανίας και του φαρμάκου.

Το μεγαλύτερο φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση της Βόρειας Ελλάδας, που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 16 & 17 Οκτωβρίου 2021 και τελεί υπό την αιγίδα των Τμημάτων Φαρμακευτικής ΑΠΘ και Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς και του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης επιχειρεί, για ακόμη μία χρονιά, να καλύψει μέσα από το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμά του τις ανάγκες για ενημέρωση των φαρμακοποιών σε ό,τι αφορά τις τελευταίες εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και τα νέα επιστημονικά δεδομένα στον τομέα της φαρμακευτικής επιστήμης.

Το «παρών» στο συνέδριο θα δώσουν διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί και επιστήμονες από το χώρο της Υγείας και του Φαρμάκου, οι οποίοι, μέσα από τις εισηγήσεις τους, θα ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της έρευνας για νέα φάρμακα, θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν την καθημερινή επαφή των φαρμακοποιών με τους χρόνια πάσχοντες, θα παρουσιάσουν τις υπηρεσίες φαρμακείου και θα προτείνουν λύσεις σε καίρια ζητήματα του κλάδου των φαρμακοποιών.

Ειδικότερα φέτος, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με προσήλωση στην ανάδειξη θεμάτων ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος, οργανώνει στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Κλιματική αλλαγή: η νέα επείγουσα πρόκληση για την υγεία», το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, στις 18:00-19:30.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Διονύσιος Ευγενίδης και τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

  • «Πώς θωρακίζουμε την Κεντρική Μακεδονία απέναντι στην κλιματική αλλαγή»

Κωνσταντίνος Γιουτίκας, αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος Π.Κ.Μ.

  • «Κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της στην Υγεία»

Δημήτριος Πειρουνάκης, πρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας

  • «Εισπνευστικές συσκευές: Προσαρμογή στις απαιτήσεις της προστασίας του περιβάλλοντος»

Σταύρος Τρύφων, πνευμονολόγος, διευθυντής ΕΣΥ, Πνευμονολογική Κλινική ΕΣΥ, ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου», γενικός γραμματέας της Εταιρείας Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος (ΕΝΘΕ)

  • «Σύστημα συλλογής, μεταφοράς και καταστροφής οικιακών φαρμακευτικών σκευασμάτων και ο ρόλος του ΙΦΕΤ  στην αναγκαιότητα μιας σύγχρονης κοινωνίας»

Σπύρος Νικολαΐδης, μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ)

  • Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα «Η Φροντίδα για το Περιβάλλον είναι στο DNA μας»

Απόστολος Καραμπίνης, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος KARABINIS MEDICAL

Ακόμη, στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν:

  • Στρογγυλό τραπέζι «Επαγγελματική ενημέρωση φαρμακοποιών» στο οποίο συμμετέχουν οι κ.κ. Απόστολος Βαλτάς, πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Σεραφείμ Ζήκας, πρόεδρος του ΙΔΕΕΑΦ και Άννα Σιδηροπούλου, αντιπρόεδρος ΦΣΘ, υπεύθυνη εκπαιδευτικού προγράμματος ΦΣΘ.
  • 18 ομιλίες επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος

Τέλος οι επισκέπτες του PHARMA point θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στη διαδικτυακή έκθεση, στα virtual booths των χορηγών, και να ενημερωθούν για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις καινοτομίες τους, επικοινωνώντας με τους εκπροσώπους τους!

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του συνεδρίου στο www.pharmapoint.gr

Platinum χορηγός του συνεδρίου είναι η ΒΙΑΝ Α.Ε.

Χορηγοί επικοινωνίας:Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ALL ABOUT HEALTH, DAILYPHARMANEWS.GR, HEALTHUPDATE.GR, HEALTHWEB, IATRONET, LIFE VALLEY, ONMED.GR, YGEIA50+, PHARMATEAM, FARMAKOPOIOI, PHARMACORNER.GR

Οργάνωση: Noufio Communication Services

300x300 Pharma 4Futture 21 WEb Banner
banner femannose 300x300px 030921
300x300 webinars 2021

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr