241179038 4335938376496256 5038529493690553724 n

Το ΛΔ’ Συνέδριο της ΟΣΦΕ, το ετήσιο συνέδριο των συνεταιρισμένων φαρμακοποιών, θα πραγματοποιηθεί στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο DIVANI PALACE LARISSA, στη Λάρισα, με την οργανωτική ευθύνη και τη φιλοξενία του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λάρισας (Σ.ο.Φ.ΛΑ.).

Αποτελεί το πρώτο φαρμακευτικό συνέδριο, μετά την πανδημία της COVID-19, με φυσική συμμετοχή, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και παράλληλη διαδικτυακή μετάδοση για να το παρακολουθήσουν φαρμακοποιοί από όλη την Ελλάδα. Στο ΛΔ’ Συνέδριο της ΟΣΦΕ θα συμμετάσχουν κορυφαίοι επιστήμονες και παράγοντες της φαρμακευτικής αγοράς, ενώ θα το τιμήσουν με την παρουσία τους η τοπική πολιτική και πολιτειακή ηγεσία.Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα των εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν:

  • Δύο στρογγυλά τραπέζια με συντονιστή τον πρόεδρο του Σ.ο.Φ.ΛΑ κ. Πέτρο Καφανέλη και θέματα

«Φάρμακα Υψηλού Κόστους (Φ.Υ.Κ.)» Σε αυτό συμμετέχουν οι κ.κ. Ολύμπιος Παπαδημητρίου, πρόεδρος ΣΦΕΕ, Βασίλης Πενταφράγκας, εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΕΦ και υπεύθυνος Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας ELPEN A.E., Εύη Ορφανού, αν. γραμματέας Ένωσης Ασθενών Ελλάδος, και Λευτέρης Μαρίνος, γενικός γραμματέας ΟΣΦΕ, ενώ έχει κληθεί και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους.

«Μη Συνταγογραφούμενα Φάρμακα (ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ.)»Σε αυτό συμμετέχουν οι κ.κ. Δρ. Γεώργιος Βασιλόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος ΠΕΦ και γενικός διευθυντής της εταιρείας GALENICA, Δημήτρης Μωραΐτης, πρόεδρος Συνδέσμου ΕΦΕΧ, γενικός διευθυντής της ΒΙΑΝ Α.Ε., Σταύρος Μπελώνης, πρόεδρος ΟΣΦΕ, καθώς και εκπρόσωποι από τον ΕΟΦ και τον ΣΦΕΕ.

  • Επιστημονικές ομιλίες με τη συμμετοχή των διακεκριμένων επιστημόνων κ.κ. Κωνσταντίνου Γουργουλιάνη, καθηγητή Πνευμονολογίας στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με θέμα «Από τις ανασφάλειες της πανδημίας στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων», και Κυριάκου Καχριμάνη, αναπληρωτή καθηγητή του Τομέα Φαρμακευτικής Τεχνολογίας, προέδρου του Τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ με θέμα για την «Covid 19».
  • Ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου, κ.κ. Ιερώνυμο

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της ΟΣΦΕ, όπου και θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε την εγγραφή σας στο συνέδριο, επισκεφτείτε το www.osfe-conference.gr.

Χρυσός Χορηγός: ΒΙΑΝ Α.Ε.

Οργάνωση: NOUFIO Communication Services

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS