makis voridis

Σε δελτίο Τύπου που απέστειλε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος στις 29 Αυγούστου 2021, σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, αναφέρει ότι "Απαράδεκτες και προσβλητικές είναι οι αψυχολόγητες δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον κλάδο των φαρμακοποιών που αποτελεί θεσμικό συνομιλητή με την Πολιτεία και ειδικά τώρα στη μάχη κατά της πανδημίας.

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τη Δημόσια Υγεία, όπου πρέπει να αθροίζουμε δυνάμεις, δηλώσεις  σαν και αυτές προκαλούν αγανάκτηση και προβληματισμό. Ο κ. Βορίδης οφείλει μια "συγνώμη" σε όλους τους φαρμακοποιούς οι οποίοι ανεπηρέαστοι από οποιαδήποτε λεκτικά ολισθήματα από όπου και αν προέρχονται, συνεχίζουν το έργο τους, προτάσσοντας την ενότητα της κοινωνίας για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Ο Π.Φ.Σ θα αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στον Υπουργό και τον Αναπληρωτή Υπουργό  Υγείας και στους συναρμόδιους Υπουργούς στο πλαίσιο της θεσμικής συνεργασίας σε όλες τις δράσεις κατά της COVID-19".

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr